Aysegul27 Merhaba kizlar, 5 haftalik hamileyim 2. Gebeliğim❤️ Birazda endişeliyim aslinda ya bi aksilik olursa diye ama kismet diyelim🤷🏻♀️ Dun Hcg’mi ölcturdum 5380 cikti 5 haftalik hamilelige. Sizce nasil?
Kleopatra Aysegul27 Aysegul27 ben 8 haftalığım karnım ağrıyor sanki şişkinlik var adet şişkinliği gibi neden acAba
Aysegul27 😍 tanışalım tabi canim. Insan Hamilelikte ariyor boyle kendiyle ayni haftada olan insanlari. Ilk hamileligimdede oyleydi🙄
Gamzehzmoglu Merhaba bende 5haftalık gebeyim ☺️Keseyi Pazartesi gördük 2 tane inşallah kalp atışlarını da duyarız sağlıkla hep beraber
Aysegul27 Gamzehzmoglu neguzel😍 ben Belcikada yasiyorum. Ilk ultrasonuma ancak 8 haftalikken gidebilirim, daha oncesine randevu vermiyorlar🤷🏻♀️ Mecburen beklicem
Aysegul27 Kleopatra bilemiyorum ki canim, 12 haftaya kadar olabiliyomus diye okuduydum internette ama sen yinede doktoruna bi danis
Hgk Tuselizya Merhaba, ben de bugün 6. Haftama girdim, bebeğin kalp atışlarını duydunuz mu acaba? Ben gebeliğimi 4 gün evvel öğrendim. Doktor haftaya cumartesiye randevu verdi, bekliyorum🤷🏼♀️
Aysegul27 Gamzehzmoglu bende ikiside yok, oglumda her sabah bulantim olurdu 5 hafta civari basladiydi. Bu hamileligimde hic oyle bisey yok. Belki 6 haftadan sonra olursa. Veya hic olmasin insallah🤣
Tuselizya Gamzehzmoglu ayağa kalktığım da biraz gözüm kararıyor o da hep vardı bende onun harici sabahları bir ince bi mide bulantısı yaşıyorum yaklaşık iki gün öncesine kadar kasık ağrısından geberiyordum kaburgalarıma vuruyordu iki gündür hafifledi bugün de kesemizi gördük zaten tam ortaya yerleşmiş bebişim https://i.hizliresim.com/P12v5v.jpg Bakınnn 😍😍🙏
Gamzehzmoglu Aysegul27 inşallah olmaz bende şehir değişikliğinden belki üşütmüşümdür diyorum geçer diye düşünüyorumamapeynir ekmekten başka bişe canım istemiyor birde tüp bebekle oldu korkuyorum öğürmeden zarar görecekler diye😔
Havvaadem Merhaba benimde 3.gebeliğim olucak inşallah bizde 5+2 deyiiz,allah kucağımıza aldığımız günüde gösterir inşallah 😊