cerennkyaa1 karadeniz55 Nimo marka yapmıştım bende iki tane ikisinde de bu şekilde çıktı erken gebelik testiydi ama sonra awox erken gebelik testini yaptım iki tane onda çıkmadı Nimo her zaman doğru sonuç vermiyor dediler ama bilmiyorum bende
Nart karadeniz55 benimki bundan daha belirsizdi şu an kızım 4.5aylık kucağımda 🙏 kan verip emin olabilirsiniz benim ilk değerim 30.1 çıktı böyle gölge çizgiyle
karadeniz55 @mm_m954 bugun sbh verdım beklıyorum ama lafam karısık nıe dıgerlerınde cıkmadı bu ay gec yumurtladım klomen kullanmıstım acaba ondan mı bılmıyorum
Busranur_mnts karadeniz55 sağlıkocağına mı verdin çıkınca haber ver mutlaka ben de klomenle gebe kaldım inşallah vardır
Selo3 Benimde böyleydi testim hemen kan verdim beta 7 çıktı doktor bile hamile değilsin bence çok düşük dedi baya erken farketmiştim 21.haftaya giricez şimdi Beta 5ten fazla çıkarsa 2gün sonra aynı yerde aynı doktorda kan verin bence
memmedova_24 Selo3 abla erken belirtilerin nelerdi bana da analata bilirmisin nasil hiss etdin hamile oldugunu ?🥹🙏🏻💞💞
cerennkyaa1 karadeniz55 bakalım inşallah kanda çıkar hamilelik ben vermedim senden güç alıp vermeye gidebilirim 🥹 Pcos var bende ondan çok üzülüyorum çift çizgi görmeyince nimoda görünce bi değişik oldum sonra awoxta hayal kırıklığı inşallah olur 🙏🏻bilgilendirmeyi unutma
kubray9 Kızlar benim testime de bakar mısınız adetime 5 gün var testin markası laboquick ilk yaptığımda bir şey çıkmadı iki saat sonra baktığımda böyle olmuş. Kurumaya bağlı bir gölge mi yoksa testin bozuk olma ihtimali var mı sizce
karadeniz55 @cerennkyaa1 inş canm bugun cıkar da ogrneırım bende bu stres bnı bıtırcek basıma agrı gırdı walla senın sat ne zamndı benım 11 hazıran
cerennkyaa1 karadeniz55 27 Mayıs 🥹 44 gün olmuş hasta olmayalı Pcos olunca normal karşılıyorum ama bakalım hayırlısı hepimiz için
cerennkyaa1 Nart hangi marka test yapmıştınız ardından başka marka test yapınca aynı çıktı mı yoksa bende ki gibi mi oldu acaba ?
Nart cerennkyaa1 erken gebelik testi yapmıştım hergün tekrarladım gün geçtikçe çizgi de koyulaşıyordu