ElvinEmineeee btl194 cinsiyet farkli olunca hamileigide farkli geçiyor diyolardi inanmzdim .vallahi bende tutdu insallab rabbim gonlunuze gore verir canim🙏🫂🧿
ElvinEmineeee oonambirnambir bende yemeyime falan bakiyorum nacardigim kadar az yiyorum .cunki kisa denk geliyo lohusalik birdende kiloyu veremdim .o zaman napacagim😂😆bide sezeryanda doktorlar fazla kilo onermiyolar
ElvinEmineeee Fahriye41 insallah sagsalim kavusun yavrunuza her bebek farkilidir canim amma sen doktoruna yine bi sor sertlesmeyi falan
Fahriye41 ElvinEmineeee çok teşekkür ederim canım sende sağ Salim kucağına al inşaallah cuma gününe randevu aldım hareket de hissetmem inşallah durumu iyidir 22+4oldum hala hissetmiyorum
ElvinEmineeee Ftmnrrrr azerimisin?bel agrilari olmadi normal canim o haftalarda.indalalh bende iki haftaya haraketelsri hiss ederim
papatyakokulugece ElvinEmineeee 10.hafta segırme oldu net 20 de hissettim normal şuan hissedemiyor olman
demirrleydi_ ElvinEmineeee yok ya gazdan değil bazı zamanlar bebek kendini sıkıyor o yüzden karınlar taş gibi oluyo benim kızım karnımda taş gibi oluyodu ve çok hareketliydi doğduğundan beri sakin buda yine çok haraketli yine sakin olur inşAllah
melmih12 Erkek bebeğe gebe annelere sormak istiyorum ☺️ yumurtlama günü ve yakınında ilişki olursa erkek bebek diyorlar doğru mu acaba. Sizin tecrübeleriniz neler 🤗 teori sanırım bu tam bilmiyorum çok da itibar etmemek lazım ama