Cakalllsebahat-0 buse2507 😂😂😂 ay gül gül bebek de gülmüs olur nasıl temızleyecegımı bıle bılmıyorum bak sıfır saka ben hep kız bebek baktım buyuttum cevremde erkek bi şey bakmadım
Cakalllsebahat-0 sraleyna sraleyna aynısı aynısı resmen biz de oyleyiz erkek bebek bi acayıp gelıyor ne giydircem ben bu bebeye hep ayılı hayvanlı şeyler var süsleyemicem de
buse2507 Cakalllsebahat-0 kız aynı şey ha orayı temizlemişsin ha burayı😂😂 kız çocuğu temizliği daha zor çok hassas oluyorlar
ElvinEmineeee Kev ilk kasem 4haftada yuvarlakdi.amma bu hamileigimde 8haftada gitdim doktora yaygindi.burda cinsiyet belirleyenler hep kiz diyodu dogru cikmadi.ben inanamıyorum kase sekline
Deletedmom_182 Merhaba. Bende 14+3’üm bulantım 7-8 haftalarda oldu birdaha olmadı. Ama karnım erken kendini gösterdi. Baya top gibi göbeğim çıktı
ElvinEmineeee Deletedmom_182 evet benimkide erken görünüyor.😂15haftada dahadada netleşti yani.herkes hamilisin diyo 😂
ElvinEmineeee Kızlar hepinizden özür dilerim postu acdim cevaplayamadim.benim kizim hastalanmisdi kac gunlerdi onunla ugrasiyoruz hastanelerde falna kaldik neden agridigini bulamiyorduk.neyse sukir en aonunda bulundu iyileşti
ElvinEmineeee demirrleydi_ ya bendede o tas gibi oluyor neden acaba gazdan falanmi oluyor.bazen cok sertlesiyor top gibi zaten sertelincede dahda şişiyor.insallah canim sakin bebek sakin anne kafasi demek.inan benim kiz o haraketli ve dogdugundan beri 4ay kolikdi sonrada zor bebek kafayi yiyeccek gibi oluyorum bazen amma kızm ne zaman sakinleirse kafam o zaman rahatlasiyor
demirrleydi_ ElvinEmineeee yok ya gazdan değil bazı zamanlar bebek kendini sıkıyor o yüzden karınlar taş gibi oluyo benim kızım karnımda taş gibi oluyodu ve çok hareketliydi doğduğundan beri sakin buda yine çok haraketli yine sakin olur inşAllah
ElvinEmineeee oonambirnambir evet zaten 20haftadan sonra istemsizce kilo aliyoruz.yok ben baya zayifladim hala zayifim amma doguma yakin o kadar kilo aliyorumki .
ElvinEmineeee Yaseminbasdag ay inşallah sag salim kavuşun yavrunuza canim .inan bende cok hecesliyim amma daha var benim dogumuma😂 inşallah aralik ayinda kavusacagiz uavruma noel baba olarak gelecektir inşallah 🙏🙏🙏🧿🫂
Ftmnrrrr ElvinEmineeee 23 haftalık hamileyim 16. Haftada cinsiyeti öğrendim erkekmiş. İlk 3 ay bulantım olmadı dehşet uyku hali ve yorgunluk vardı bende sadece bazı besinlere karşı hassaslaşmistim (yumurta ve salatalık ozellikle ) bel ağrım oluyor birde . Hareketlerini 18. Haftada hissetmiştim
ElvinEmineeee Ftmnrrrr azerimisin?bel agrilari olmadi normal canim o haftalarda.indalalh bende iki haftaya haraketelsri hiss ederim
ElvinEmineeee buse2507 insallah canim benim belkide tekmeliyo falan İnan kizim dan haberim olmuyor izin vermiyor sanirim şimdiden kardeş kiskancliklari başlıyor 😂🤣
Fahriye41 ElvinEmineeee benimde ikinci hamileliğim ikinci oğlum olucak ilki çok hareketli idi sürekli hissederdim bu çocukta 22+4oldum pek hissetmem sürekli karnım taş gibi kasıklarım ağrıyor bazen yürürken çocuk cikicak içimden öyle his var çocuk bu hafta da hareket etmemesi korkutuyor beni. Bu arada geçmiş olsun canım çocuğun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur
ElvinEmineeee Fahriye41 insallah sagsalim kavusun yavrunuza her bebek farkilidir canim amma sen doktoruna yine bi sor sertlesmeyi falan
ElvinEmineeee oonambirnambir bende yemeyime falan bakiyorum nacardigim kadar az yiyorum .cunki kisa denk geliyo lohusalik birdende kiloyu veremdim .o zaman napacagim😂😆bide sezeryanda doktorlar fazla kilo onermiyolar
btl194 ElvinEmineeee benim de bir kızım var şimdi tüp Bebek tedavisi ile rabbim nasip etti 🤲🏻🐣10 haftalık oldum benimde bulantım var kusma yok ama hiç gündüz uyuyan biri değilim uyuyorm da acaba belirtiler erkeğe mi işaret kızım var inşallah buda salihlerden bir oğul olur 🤲🏻
ElvinEmineeee btl194 cinsiyet farkli olunca hamileigide farkli geçiyor diyolardi inanmzdim .vallahi bende tutdu insallab rabbim gonlunuze gore verir canim🙏🫂🧿