Serays Kaderyunus yazınızı okuyamadım ama başlığınıza yazıyorum cevabı . Gerçekten de bir anne doğuyor ve biz onları değil onlar bizi büyütüyor🌸 Sağlıkla yaşasın minnoş💫
Kaderyunus Serays Evet evlatlarımızla yeni bi sıfat kazanmıyoruz sadece bambaşka bi insan oluyoruz kesinlikle 🤗
Basakaya Masallah canım benim saglikla buyut bebegini. Kilosu boyu nasil. Ultrasondaki gibi mi doğdu.
Kaderyunus Basakaya Âmin inşAllah 🤗 evet doktorum 3600 demişti ki gramı bile aynı çıktı , 48 cm minik adamim😊
Kaderyunus Mev hayır o gece 3-4 tane nescafe gold içtim sabaha karşıda bi ağrı kesici iğne vurdular olmadı sırt ağrım oluyor ameliyathane üşütmüşüm omuzlardan doğru o kadar 😊 Âmin canım 😍
GizemKaan Kaderyunus gözünüz aydın olsun 🙏🏻🧿🥰 Allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin ❣️❣️❣️Darısı bizim başımıza inş 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Nursen21 Kaderyunus hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlık sıhhat nasip etsin bebeğine de sanada Darısı başımıza
Kaderyunus Hepinizden tek tek Allah razı olsun kızlar iyi dilekleriniz , dualarınız için ❤ Rabbim hepinize vaktinde sıkıntısınız sağlıkla evladınıza kavuşmayı nasip etsin inşAllah 🤲
butterfly4 Kaderyunus gözünüz aydın canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Devlette mi özelde mi Doğum yaptın memnun kaldın mı 🙂