Kaderyunus Merhaba kızlar klasik olmazsa olmaz sözümüzle konuya giriş yapıyorum doğum hikayeleri okurken benim de yazdığım günler gelecek mi diye düşünürken simdi 2 günlük anneyim elhamdülillah 🤱 18.02.19 günü annem sabah yanıma geldi kahvaltımızı yaptık kontrole gittik hastaneye NST girdik önce hatta burdan bi arkadaşla konuştum sancım çıktı diye 60larda 70lerde düzenli sancım çıktı benim adet sancısı gibi bi sancım vardı gayet rahattım hatta annemle konuşuyorduk sıra beklerken burdan dönüşte ayıptır söylemesi ağdaya gidelim ufak tefek tüylenmelerim vardı kaş bıyık aldırayım sıcak duş alayım rahatlarım diyorduk gülüyorduk tâ ki içeri girene kadar tansiyonum 170/100 cıktı son 3 kontrolde yüksek çıkıyordu zaten idrarda protein çıkmadı çok şükür kardiyolojiye gittim holter bağlandı bizim açımızdan bi sıkıntı yok denildi ama tansiyon düşmüyordu bi türlü doktorum bebek kanala girmemiş açılmanda sıfır bu tansiyonla sancı çekemezsin ıkındıkça basınç artar tansiyonun daha yükselme riskine giremem seni acil sezeryana almam lazım şimdi ama kabul etmiyorsan imza atıp öyle gideceksin dedi.. Annemde eşimde bende o riske giremedik . Sonunda sağlıkla kavuşma olduktan sonra şekli önemli değildi Spinal istedim ve ekip şahaneydi gerçekten sohbet ede ede işlemlerim yapıldı. Gerçekten damaryolundan daha az acıtıyormuş 😊 dokunmaları hissediyordum ama en ufak bi acı şey hissetmedim. 16.56 da o muhteşem sesi duydum doktorum gösterdi inanamadım gözyaşlarım sel oldu susamadım 😍 oğlum aşağı indi benim dikişlerim atıldı indim kavuştuk. 39. Haftaya kadar göğsümde en ufak sızıntı yoktu eşimle konuşuyorduk ya sütüm gelmezse diye ama ameliyat önlüğünü giyindigimde göğüslerimi sıvazlayıp hemen süt dolacak oğlum aç kalmayacak diye pozitif düşünüp konustum. Doktorum oğlumu gösterdiğinde psikolojik mi bilmem göğüslerimde resmen bi sıcaklık hissettim ağlarken. Öyle düşünün kızlar. Aşağı indiğimde bi sıktık maşAllah hemen geldi sütüm. Ağrım oluyor ama aman aman ölüyorum diyemem olmuyor süperim desem de çarpılırım ağrı eşiğine bağlı. Öyle bölük börçük anlattım belki tamamen okuyamadım ama yaşadıklarım hissettiklerim bundan ibaret. Rabbim en doğru hayırlı zamanda evlatlarınızla kavuşmayı nasip etsin hepinize. Bize bağışlasın inşAllah 🤲 happy kiddse geçme vakti iyi geceler ❤
Muzika Kaderyunus sağlıkla büyüsün. Sizi birbirinize bağışlasın Allah 🙏 darısı vakti geldiğinde başımıza inşallah sağlıkla ve kolaylıkla 🙏
Asena_ Kaderyunus iyi ki doğdun o zaman 😊 Rabbim sağlıklı hayırlı ömür versin inşallah analı babalı büyüsün 🙏🏻
AkileUqur Kaderyunus Allah hayırlı evlat eylesin. Sağlıcakla büyüsün.. hep bir arada bir ömür mutluluklar... Bize de dua et cnm bnm... Çok korkuyorum doğumdan
Kaderyunus AkileUqur Pozitif düşün canım bebeğini dünyaya getirmeyi , kavuşmayı ne kadar istediğini düşün şeklini önemseme Allah yardımcın olacaktır inşAllah❤
Aysel4497 Kaderyunus ay canım Allah analı babalı buyutsun darısı basımıza ınsallah bız de senınkı gıbı guzel bır surec gecırırız🙏🏿🙏🏿