simgeecekinci Umuteymen65 ay çok iyi anlıyorum bende ikiz gebeyim ve 29+2deyiz ama ne yatabiliyorum ne mide yanmam geçiyor iki dakika uyuyorum mide yanmasına kalkıyorum iki adım atıyorum nefesim kesiliyor
Zynp070123 simgeecekinci her gün düzenli aç karnına mide korucu al başka türlü geçmez nexium 20 mg alıyorum ben doktor danış istersen
simgeecekinci Talnes Allah kurtarsın ikinizide sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim kolaylıkla
Senanrclk 39+5 im sadece kasık ağrıları ve adet sancısı gibi ufak sancılar var. Yarın kontrolüm var umarım doğuma alırlar 🥹🥲
2baby1cat Deletedmom_808 şu an 37+5, pazartesi günü kesinleşecek günüm 🫠pazartesi günü 38+3 oluyor muhtemelen haftaiçi alırlar doğuma.
bdlakbrn Deletedmom_808 22+5 haftalığız doğum 7 Kasım görünüyor nasipse. Hepimiz sağ sağlim kavuşalım inşallah bebelerimize 🙏🏻
nevanur_srt Umuteymen65 ayyy bende aynı haftadayım benimde sürekli ağrım oluyor size tarih verildi mi doğum için ☺️
Minikmucizem12 34+4üm sezeryan olucam doktor 1 yada 4 ağustos dedi bakalım sona gelince bitsin istiyorum artık 🙈
Nursahergun Neuemama_2024 aynen bende normal duruyo 26 temmuz günü ama 38 hafta olcaz gidebildiği kadar artık ayak ödem var. Sağlıklı gidebildiği kadar vaktıne nasıp, yalancı sancı hıs oluyo evet..
Neuemama_2024 Nursahergun benim çok şükür ödem faln hiç yok. Ama rahimde 33. Haftadan beri yorulunca ağrı var yürümek dönmek hareket etmek mümkün değil 😩😩
Devran 34+3 üm ağustosun en geç 10 una kadar alınmış olucak dün gittim görüş günüydü ilk nts bağlandı herşey normaldi
ElaG Devran Merhaba bende 34+3 üm yarın da benim de kontrolüm ve ilk nst olacak inşallah cinsiyeti nedir bebişinizin ? Hazırlıklarınız ne durumda :)
Devran ElaG benim ki kız hazırlıklarım tam herşeyi yıkadım yerleştim bi tek yedek deterjan ve şampuanı almak kaldı ben tecrubeliyim oğlum var 6 yaşında bu 2. Çocuğum çok şükür seninkinin cinsiyeti nedir hazırmı herşeyin