Gulceefe-00 Ask45 sanmıyorum çünkü adet bir gün geçtiğinde hem kanda hem idrarda çıktı geç döllenme olsa birkaç gün sonra çıkardı
Ask45 Gulceefe-00 ay o zaman ümit var hala canım bel ağrım bana birşeyler var hissini veriyor sabah test yapıcam
mrvrm adatuna ay bacım beddua mı ettin dua mı 🤣🤣🤣 daha dur regle 5 gün var. Bi ton belirtim var. Bu ay bekliyorum ben 🤣
adatuna mrvrm hadi bakalım haber ver inşallah yok kuzum yumurtlamadan sonraki 11-12 günde varsa çıkıyo testte o yüzden yazdım ama belki test yanlıştır yine yap bence
mrvrm adatuna erkendi bence. Yarını atlayıp diğer gün yapıcam dayanabilirsem. 3 gün kalmış oluyor öyle
Gulceefe-00 Ask45 umarım güzel haberler alırsınız hepimiz alırız benim de 4 gün var adetime ama geçmesini bekliyorum test yapmıyorum
Ask45 Gulceefe-00 sanırım bel agrımın sebebi belli oldu canım dayanamadım yarın sabah yapcaktım şimdi yaptım ilk defa awoxta silik çizgi gördüm
Gulceefe-00 Ask45 yaa çok sevindim gözün aydın olsun burada okuduğum kadarıyla awox hiç yalancı çizgi çıkarmamış inşallah kanda da netleşir hayırlı haberler alırsınız
Ask45 Gulceefe-00 ya inş yanılmıyorumdur canım ama onca awox bitirdim prodoctorla beraber daha yeni cıktı awoxta bel agrımda cok var sabahada test yok beklicem adeti süpriz olsun
Gulceefe-00 Ask45 yani forumda awox test ile hiç yanılan görmedim umarım güzel haberler alırsın yakınında özel hastane falan varsa sabah git kan ver bir iki saate hemen sonuç verirler. Bu arada tek belirtin bel ağrısı mı?
Ask45 Gulceefe-00 bide sağlı sollu ara ara kasıklarım batıyor canım ama belim bugün coştu ilk defa oluyor