edabolukbasi3- tiroid ilacı kullanıp çarpıntısı olan var mı kalbim ağzımdan çıkacak resmen nabzım 105
defnekusum edabolukbasi3- Geçmiş olsun ilaçla mı alakalı bilmiyorum ama 105 nabız sanırım çok yüksek değil benim de sürekli çarpıntım oluyor bayılma hissi geliyor 120 130 seyrediyor dün hatta hastaneye yattım nabzım 140 ları falan gördü
defnekusum edabolukbasi3- İçinizi korkutmayın yani nefes egzersizi vs yapın bir de ilacın yan etkilerinde çarpıntı yazıyor mu
edabolukbasi3- defnekusum evet yazıyor 140 falan olsa bayılırım herhalde kullanmayınca normal ama 80 90 civarı normalde nabzım çok yükselmez zaten bana fazla geliyor
edabolukbasi3- Nazli_3009 kullanmayınca hiç bişey yok ama ki 3 4 aydır düzenli kullanıyorum ilacı iki gün deneme amaçlı kullanmadım hiç bişeyim yoktu
Nazli_3009 edabolukbasi3- yüksek olan değeri düşürmeye çalıştığımız için onun da etkisi var sıkıntı olmuyor genelde. Maalesef çarpıntı yapıyor, yıllardır yaşıyorum içiniz rahat etmezse doktora sorun bence
MBYhs Benimde çarpıntım vardi demir ve magnezyum um dusukmus ilaçları kullanmaya başlayınca geçti kan verdiniz mi hiç?
edabolukbasi3- Nazli_3009 doktora da randevu bulmak o kadar zor ki hayat kalitesini düşürüyor insanın ya bişey yapamıyorum daha çok yoruluyorum
Herseydenbiktim edabolukbasi3- Çok geçmiş olsun, bir bilgim yok ama saglik ocağına gitme imkanin var mi belki aile hekimi yada ebe fikir verebilir doktora ulasamiyorsan
Herseydenbiktim edabolukbasi3- Kız ulassak size mi soracaz ya bari burada hemşire olan varsa yardımcı olabilir belki :(