umutluanne7 bahar-34 güzel isim aşkım da eşim geleneksel bir isim istiyor heralde böyle isimleri beğenmiyor
Ayseguls_baby Ruruu aaa canım sen bir ara erkek isimleri sormuştun sohbet etmiştik hatta bütün isimleri akrabaların kapmış diye takılmıştım sana 😊 kızın mı oluyor, benim de kızım olacak geçen hafta öğrendim 😍
Ruruu Ayseguls_baby evett hatirladim 🤭 evet ya cok sukur dun bize de doktor %90 kiz dedi cok heyecanliyiz 😍🌸
kendinehaskadin umutluanne7 Meryem ismi çok güzel bence. Ben birinin adını koymayı sevmiyorum ya huyu ya kaderi çekiyor gibime geliyor onun için çevremde kimse de olmayan isim bulmaya çalısırım kız çocuk için Müge bilge yada nehir ismileri de hoşuma gidiyor
umutluanne7 kendinehaskadin Meryem ismi evet gerçekten çok güzel bir isim ama şimdiki nesil Duru Parla Masal Öykü vs vs kızım acaba akran zorbalığına uğrar mı isminden dolayı diye düşündürdü kuzum
lilayda umutluanne7 kizimin adı zeynep ikincisi kiz olsaydi ona da zehra ismini cok istemiştim. Bi film vardi tarik akanla Gülşen bubikoglunun orda zehraa diye bağırdığı bi sahne vardi cocukken izlemiştim cok tatliydi 😍 ama nasip olmadı bize. Kayinvalidenin ismi ise koyma çünkü bildik insan nasil bagircan yaninda
umutluanne7 lilayda ayy çok komik olur zaten ona sinirlenip zehraaaaa diye bağırmak 😆😆😆 Ben zaten kararsızım Defneye tamam dese eşim benim için de tamam 😆
umutluanne7 Leylak34 Hemde kayınvalidemin ismi kendisini de severim , kararsız kalışım şundan olurda bi oğlum olursa ileride eşim babasının adını koymak istiyor 😆
Seymatrkay umutluanne7 Uğrar. Saçma sapan isimler. İsim deyince aklınıza karakter gelsin. Kişinin ismi karakteridir. Öyle isim koyun ki hiç eskimesin.
dedimolabilirrr umutluanne7 Meryem ismi güzel dini olarakta güzel defne bilemedim çok hoş gelmiyor kulağıma 🙈 bende Yüsra koymak istiyorum kızıma size de öneri olsun ❤️
umutluanne7 dedimolabilirrr Yüsra 🎀 çok güzel bunu da önermiştim eşime ama hiç duymadığı bilmediği bi isim olunca ona yabancı geldi halbuki çok güzel bir isim
dedimolabilirrr umutluanne7 araştırın biraz daha bakalım 6 yıl önce kızım oluyordu rüyamda ismi Yüsra diyordum bi baktık oğlanmış 🙈😂 şimdi Rabbim nasip etti bin şükür kız diyince doktor hemen Yüsra dedim 🥰 İnşirah suresi beni çok rahatlatıyor yıllardır dinlerim okurum o zamanlarda oradan aklıma geldi demekki rüyama girdi diyorum 🙈
Seymatrkay umutluanne7 Yüsra anlamsız bir isim. Kolaylık demek. İnnemaal usri Yüsra. Yani her zorlukla beraber kolaylık vardır. Sadece kelime anlamı kolaylık..
umutluanne7 dedimolabilirrr Olabilir 🥰🥰 araştırıyoruz da bulamıyoruz bir isim de içimize sinmiyor ah tamam bu diyemiyoruz
dedimolabilirrr umutluanne7 öyle oluyor ya oğluma 35 falan haftalık hamileydim eşime dedim bir isim söyle de isimli hastane çıkışı kapı süsü vs yapalım çünkü o haftaya kadar içime sinen tek isim olmadı o da bana bıraktı bende o an düşündüğümüz isimlerden birini hemen seçip yaptırdım ihtiyaçlarını böylece karar vermiş olduk😂
umutluanne7 dedimolabilirrr Ben duru ismini de çok beğeniyorum ama eşim sabun markası diyor 😆 eşim çok seçiçi
Patiseverana umutluanne7 ben kızıma Serra ♥️ koyacağım anlamı da çok güzel fikir olsun onun dışında Eylül, İnci, Azra, Defne, Nisa 🌺