Bglmmrn ilk sormak istediğim şey günün ilk idrarıyla mı yaptın ? İkincisi 8 aydır olmuyor diye kendine çokmu baskı yapıyorsun?
Bu kadar kendini hırpalama lütfen hayırlı vakit ne zamansa o zaman olsun. Ben 2 senelik evliyim 1 buçuk sene ben istedim eşim istemedi ikna etmeye alıştım ikna olmadı. Yeni daha 5 haftalık gebeyim belki ben istediğim zaman deneseydik olmayacaktı ya da sağlığı yerinde olmayacaktı bilemezsin hayırlı vakit vardır. Kendini strese sokarsan zaten zorlanırsın dediklerim kolay değil biliyorum her yanlışlıkta acaba gebemiyim dedim 1 buçuk sene boyunca ama ben ne zamanki hayırlısı artık istemiyor zorlayamam dedim Rabbim evlat isteği verdi içine nasip oldu.
Senin 2. Evladın olacak hayırlısıyla öyle demişsin yukarıda doğru anladıysam birinci olduysa ikinci neden olmasın ki ? Alttan muayene de korkma bence rutindeki gibi aleti komple ittirmediği için sıkıntı olacağını sanmıyorum benim ilk muaneydi alttan baktı keseyi gördü hissetmedim bile o an görme ihtiyacıyla düşükten de korkma ben en başta çok kafaya takmıştım rüyamda falan görüyordum düşük olayını sonra tam teslimiyet Allah’ım sana emanet dedim veren sensin alan sen olursun bize sahip çık sağ salim kavuşalım dedim o günden beri rahatım korktukça bu duayı edip kendime geliyorum ol derse olur bize de ol dedi olduk nasip bu işler olmadıysa da kendini üzme stres yapma Rabbim sağlıkla sıhatle isteğin evladı nasip etsin 🤲 ♥️