Kikiriki Sdnrkrc08 şu an 26+5 İm erken doğum tehditim var inşallah ben sizin haftanızı görebilirim. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz inşallah kucağınıza biran önce alın 🙏🏽💕
Kikiriki Sdnrkrc08 çok sevindim tez vakitte kucağınıza alın inşallah 🙏🏽 peki küvezdeyken gidip emzirebilşyor musunuz yoksa süt mü götürüyorsunuz
Sdnrkrc08 Kikiriki amin Allah razı olsun🤍 keşke emzirebilsem kızım başka şehirde ben başka şehirdeyim hafta 1 2 kez süt götürüyorum 🥲
Kikiriki Nur124 canm çok şükür 28. Olduk 😭🙏🏽 yine su gelişleri devam malesef durmuyor ama çok şükür bebek iyi hareketleri iyi doğuma kadar nurdayız muhtemelen inşallah 34 leri görürüm
Kikiriki Nur124 şu ana kadar iyi gidiyoruz dediler bekliyorlar onlarda bebeğin biyümesini ilk hedefimiz 28 di onu gördük sonra 30/32 demişti inşallah daha ileriye de gider🙏🏽
Kikiriki Sekerr_46 evet malesef günlük geliyor mesela 2 gün önce hiç gelmedi ama sonraki gün ve bugün baya geldi hiç belli olmuyor ne kadar geleceği şarıl şarıl gelmiyor ama bir çay kaşığı bazen bazen de yemek kaşığından fazla geliyor
Kikiriki Sdnrkrc08 buna da şükür bebeğiniz iyi olsun gerisi önemli değil Allah tez vakitte sizi kavuştursun 🙏🏽