Evrim-96 Kızlarr ben iyiden ağırlaşmış hissediyorum eğilip kalkınca çömelince bile batma hissi oluyor kızım ben buradayım diye kıpırdıyor çok şükür o hissi özleyeceğim ama kucağıma da almak istiyorum yarım dünya gibi geziyorum kimler ne durumda😂
Selim_Alparslan Evrim-96 Bizde 29+3 Oğlumla canım 🥹🌸 Bende cok ağırlaştım asla yatamıyorum. Sağa sola dönmek cok zor oluyor. Kasiklarimda ve karnımda aşırı ağrı var. Enfeksiyon ile uğraşıyorum 🥹 Kucağıma almak için sabırsızlanıyorum 🥰
Csrbbkym Evrim-96 28+2 bende ağırlaşan tayfayım bide sıcaklar mahfediyor ki sorma bebiş hep hareketli kıpır kıpır zaten yatmak uyumak nefes almak herşey zorlaşıyor Allah yardımcımız olsun, sağlıkla kucağımıza alalım
Busra2013 Evrim-96 batma vajinadami oluo benimde kazıkların ağrıyor bide egilince birden kalkınca vajinam agrio 2 hafta önce iavicrede doktorunda hersek yolunda denildi bugün öylesine turkiyede tatildeyim dedim bi görünim hersey iyi karın cevresi 1 hafta geride dedi 28 hafta girdim bugün 910 gr 2 haftada 310 gr almış
simgeecekinci Evrim-96 29+2 ikiz gebelik, o kadar ağırlaştım ki afedersiniz tuvalete bile zor oturup kalkıyorum
Evrim-96 Selim_Alparslan ah canım daha geçmedi mi enfeksiyon bu ne idrar falan mı geçenlerde de yazmıştın sanki ne iyi gelir acaba ya
dlnyny Selim_Alparslan merhaba bende de enfeksiyon çıktı fakat idrar yolu enfeksiyonu değil vajinal enfeksiyonmuş o kadar dikkat ediyorum ki çok üzüldüm. Sizin süreciniz nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz?
Kubrr_ Selim_Alparslan merhaba bir şey sorabilir miyim sizde de hiç karında toplanma yani sağ veya solda bebek yükselip iniyor mu taş gibi sert oluyor sonra hemen geçiyor karnın bi tarafı daha şiş oluyor ve geçiyor ben bunu normal sanıyordum ama az önce birisi bu erken doğum belirtisi gibi bir şey dedi korktum 🫢
deryakrgz Selim_Alparslan suyu arttırsanızda mı faydası olmuyor. Bende gebelik başından beri enfeksiyonla uğraşıyorum. Çok şükür ki son iki tahlilde temiz çıktı 🤗 umarım bi daha tekrarlamaz.
Evrim-96 Csrbbkym ah sıcakları hiç söyleme zaten sevmiyorum bide böyle içten yangın sanki başkasına iyi gelirken bile bana bi sıcak geliyor ki sorma gitsin duş alıyorum sabah öğle akşam zaten yatmak kalkmak zor dönmek ayrı zor geceleri tuvalet gitmesi var susuyorum bir yandan ona kalkıyorum 🫠
Selim_Alparslan Evrim-96 geçmiyor balım malesef hijyen olarak çok temizim ama nerden geliyor anlamıyorum ki 🥹
Evrim-96 Busra2013 bugün bahçeden semizotu toplamak için indim çömelip kalkınca anlık batma sağ kaşık gibi oldu her çömelip kalkma da fazla oyalanmadan çıktım ama karnım sıkıştırıyor artık eğilip çorap giymek zaten zor yerden bir şey almak bile zor hızlı yorulurdum ayaklarımın altı sızlıyor sanki zaten kilom da olduğu için doktor kontrolüne bu hafta gideceğiz eşim işinden fırsat bulabilirse bende merak ediyorum nasıl 1 hafta önde demişti en son inşallah ileriye kaçmamıştır 🫠
alyahanimm Bende 28+1 im bu aralar sürekli uyuyasım var sizde de oluyor mu gündüz uykusuna yatıyorum sürekli
Evrim-96 alyahanimm aa evet evet uykuyu seven biriyim ama gündüzleri de uykum geliyor gerçi geceleri sık uyanıp sabah erken kalktığım için de olabilir ama sizin nasıl gece uykularınız
Evrim-96 Selim_Alparslan doğrudur canım çok geçmiş olsun ya Allahım sağlıkla kavuştursun yavrularımıza daha şimdiden zorlanıyorum diyorum kalan süreçte ne yapacağım acaba tuvalet bile zor geliyor bazen afedersin eğil doğrul karnımı sıkıştırıyorum sanki
Fatmet Selim_Alparslan benim doktorum zalaın diye bir fitil verdi. Kaşıntı olmuştu bende haftamı hatırlamıyorum da 23 Nisan günüydü işte. Gösteri izlemeye gidememiştim 😅 neyse fitili K gece kullandım bi hafta da geçti herşey. Akıntı ve kaşıntı vardı. Sizdeki şikayet tam ne bilmiyorum da.
Evrim-96 simgeecekinci yaa maşallah biz böyleysek sizin nasıl kim bilir Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavuşun inşallah sıcaklar da olunca ondan da zorlanıyoruz sanki bu kadar ya
simgeecekinci Evrim-96 evet ya gerçekten Allah hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşAllah rabbim 🤲📿
Evrim-96 simgeecekinci amiin inşallah canım aratmadan nasip etsin bize de kolay doğumlar nasip olsun inşallah 🙏🏻
Ceku256 Selim_Alparslan ay benimde evlendim evleneli sürekli tekrar eden bir vajinal iltihabım vardı. Gebeliğin başında da tekrar etti doktor bir fitil verdi gyno lomexin diye. İlk defa o konudan rahat ettim inan ki bildiğin lıkır lıkır iltihap aktı içimden. Şimdilik tekrar etmedi ben de 29. Haftadayım.