Sevimlianne_adayi hadi ya vallahi saymadım ama benimde 5 6 net olan en ufak bişeyden acabamı deyip heveslenip test yaptım ama sonuç hep hüsran oldu ama demek ki tek ben değilmişim böyle otuz tane yaptım diyorsunuz Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın biz bi buçuk aydır deniyoruz aslında ama çok istediğim için ne biliyim hemen olsun istiyorum galiba intternetende baktım negatif çıkan test pozitife dönebilir diyo iki üç gün içinde bile sizin dediğiniz gibi yani bilmiyorum hala adet olmadım ve en son 4 haziranda olmuştum iki reglm arasında 38 gün oldu ama ben adetim hep düzensiz işte o yüzden aa evet kesin var diyemiyorum da düzenli olan kişiler gibi aaa bi gün gecikti hamileyim diyemiyorum hiç bi zaman bugün kullandığım uygulamada hamilelik testi yapabilirsiniz diyo üç gün önce days doctorla yapmıştım işte tekrar yapsamı sabah ilk idrarla hiç bilmiyorum😔ama tekrar negatife görürsem yine moralim bozulucak onuda biliyorum siz ne tavsiye edersiniz napardınız benim yerimde olsanız pazar sabahı en geç yapsamı acaba bilmiyorum ki avox Marka ile