defneninaannesiiiii Feyyzaa ben dün yaptım aynısı çıktı gün içinde yaptım , sabah tekrarladım silik çizgiyi görme ümidi ile 3 tane yaptım 3 üde koca bir negatif 😒 dün mü testim niye böyle çıktı bilmiyorum
defneninaannesiiiii Feyyzaa benim bat 14 bir haftadan az var , her gün yapsam mı acaba kararsızım elimde iki test var belki gaza gelip yine sipariş veririm 4 gün kala silik çizgi görenler var çünkü :)
Feyyzaa defneninaannesiiiii arkadaşımın bir gün geçti ona rağmen silik öğrendi benim de bir tane var elimde test şuan yenisini verdim sipriş 😀 yetmez çünkü Prefertil diye bir marka yaptımm dün ondada biraz silik gibi var ama çok erken yapıyorum ya yapmasam iyi 😀
Feyyzaa Dnzz2 siz yaşadınız mı böyle bi durum bu marka da ben yaşayan duymadım herkes çok memnun kuruma bile çıkartmıyor diyolar o yüzden yani zaten daha günüme var ama yapmış bulundum şüphe ettim 🙂
Dnzz2 Feyyzaa yok marka iyi zaten ama o kuruma çizgisi değilki yani ben kuruma görmüyorum kalın beyaz bı çizgi oluşmuş öyle görüyorum
momof3 Feyyzaa Bana 2 ay üst üste çok net yalancı pozitif çıkardı bu test fotoyu bulabilirsem atarım.Çok heveslenmiştim güvenilir diye kesin hamileyim diyordum ama değilmiş kan testi hariç hiçbirine güvenim kalmadı maalesef.İnşallah siz hamilesinizdir
Sensedim Feyyzaa bişeyler görünüyor gibi ama güvenilmez dün bendede awoxda böyle biseyler var gibiydi bugün tekrar yaptım hiç bisey yoktu prodiktorde burda yalancı çizgi çıkanları gördüm
karadeniz55 Kızlar bende dün yaptım hem erken hem kaset silik cıktı bugun yaptım erken test negatıf anlamdım hıxbırsey