Efendininannesi Merhaba arkadaşlar, kızımın ismini Hüma koymaya karar vermiştik ama eslem ismini gördüm ve kafam çok karıştı iki isim sevmiyorum aslında ama eslem hümamı yoksa sadece hümamı sizinde fikirlerinizi merak ediyorum 😍
papatyakokulugece Efendininannesi bence eslem hüma çok uzun söylenilmez misal kızımın adı eslem gökçe eslem denilmiyor bilinmiyor bile çoğu kişi tarafından çift isimle uzunsa pişmanlıktir sadece eslem yada hüma koy
aybalasmom Efendininannesi bence iki isim koyun. Kendisi de büyüdüğü zaman hangisini daha çok severse onu kullanır. Ama alışması için iki ismi birden kullanın. Benim de iki ismim var bebeğim için de iki isim seçtim
Efendininannesi hd_d ilk duyduğumda hamile bile değildim ama eşimde bende kızımız olursa hüma olsun demiştik 🌸
Efendininannesi papatyakokulugece eslem sırf beğendiğim için koymuş olurum eminim ikisini birden kullanıcağımızı zannetmiyorum uzun çünkü ama koynazsamda içimde kalır gibi 😅
Efendininannesi aybalasmom bir yandan öylede düşünüyorum iki isimde güzel anlamları özellikle çok güzel ama iki ismi birden kullanbilirmiyiz herkes buna uyum sağlarmı emin değilim
3_bebelianne Efendininannesi Kızıma Eylül diyoruz kendisi tercih etti 10yaşında ikinci ismi Nisa ismini kullanmak istemiyor oğlum İbrahim Aras onunkini kullanıyoruz üçüncü bebeğim daha doğmadı Elif Ada olacak ikisinide kullanacağız hepsini severek koyduk 🥰
aybalasmom Efendininannesi şöyle ki çevremde iki isimli çok fazla insan var. Anne baba kullandıktan sonra herkes mecburi olarak kullanıyor. Çocuğu da o şekil alıştırırsanız ilerde tek isimle seslendiklerinde uyararak isimlerinin doğru ve ikisinin de kullanılması gerektiğini söyler.
Efendininannesi papatyakokulugece en fazla yine birini kullanırız ilerde kendini nasıl tanıtmak isterse kendisi seçer
Efendininannesi aybalasmom doğru aslında çok mantıklı. Bugün eşimle tekrar konuşup karar veririz inşallah kapı süsü sipariş verdim hüma yazın dedim sonra eslem hümamı olsun diye kendimi paraladım inşallah ben karar verene kadar göndermezler 😂
aybalasmom Efendininannesi Ahaha inşallah. isterseniz mesaj atın isim konusunda kararsız kaldığınızı akşama kesin bilgi vereceğinizi söyleyin