_momandbaby Beybi23 ben daha çatı muayenesi olmadım bu hafta olacağım ama mesela hep regl ağrısı çektim aşırı ağır geçer ilk gün yatarım yatakta öyle geçerdi hep o yüzden merak ediyorum benzeten cok evet ama benzemiyor diyende cok
_momandbaby stt-97 derin nefes alacağım bakalım inşallah sorun çıkmaz muayenede, reglyi cok ağrılı geçiriyordum ama kaç aydır olmayınca tabi o yüdden göz korkuyor 😂 ishal normal diyorlar evet cogu kisi yazmıs ishalim diye
stt-97 _momandbaby inşallah bende bilmiyorum ne zaman olur muayene de, regl ağrılarım yoğun geçerdi belirsizliklerin içinde bekliyoruz bakalım 🥹
Gamzeeakt _momandbaby Günümüz aynı bende de bir süredir ishal var nadir de olsa sancım da oluyor perşembe randevum var bakalım ne diyecek doktor
miniminibebek _momandbaby benımde öyle Dr bi de açıklama da yapmıyor şehir h as tanesi sekretere söylüyor şu şu diye tamam kalkabilirsin diyor 🥲
Handeysr _momandbaby çok iyi anlıyorum benimde öyle oluyr agrilar bı geliyor doğum mu acaba diyorum sonra düzensiz olduğunu görüyorum sağlıkla kucagimiza alalım hepimiz inşallah
_momandbaby Gamzeeakt nasıl karar verdiniz sezeryana şimdiden sağlıkla alın kucağınıza inşallah, bende dün çatı mua. oldum ilk kez, biraz ağrılarım başladı hiç açılmam yokmuş bu arada, belim ve alt bölgem kasıklarım falan ağrıyor dünden beri
Gamzeeakt _momandbaby Benim ilk doğumumdan sonra bel fıtığım patladı mecburi sezeryan olmak zorundayım şimdi o sebeple belliydi zaten. Çatı muayenesi doğumu tetikliyor üstüne birazda siz zorlayıp hareket ederseniz bence doğumunuz başlar insan bu haftalarda artık yorgun düşüyor ve inanın içerde durması daha iyi felan değil bazen annelerden böyle laflar duyuyorum hep bi sinir gelmiştir 😂😂😂😂
_momandbaby bsraaydiin yeni bi başlık açmıştım çatı muayenesi hakkında o an çabucak bitti 1 dk bile sürmedi stt-97 ama eve döndüğümden beri ağrım var kasıklarımda belimde ve özel bölgemde tabi ara ara oluyor bu ağrılar bu arada açıklığım yokmuş belkide onu tetikledi yavas yavas acılıyor da mı bu ağrı var anlamadım