eyos77 yani bebeğin döllenmesi rahime ulaşması ve yerleşmesi için 8 gün çok kısa bir süre. Muhtemelen yumurtlama zamanınız bile daha yeni yaklaşıyor, erken dahi yumurtlamış olsanız bebek yerleşip de beta salgılatabilecek zamanı geçirmemiş henüz. Üstüne görme yaşadınız desem onda da yine betanızın daha yüksek olması gerekirdi diye düşünüyorum. 5 altı hatta bazı doktorlara göre 10 altı negatif yorumlanıyor. Beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum sizi çok iyi anlıyorum ama emin olun erkenden öğrenmeniz çok daha büyük bir stres kimyasal mıydı değil miydi dış gebelik mi kesesini görcek miyim keseyi gördüm kalbi duycak mıyım derken kendinizi çok daha fazla yıpratırsınız. Bence biraz oluruna bırakıp normal denemelere devam edebilirsiniz. Yaşadığınız durumlar da belki psikolojiktir çünkü 2.39 pozitif bile desek kusma mide bulantısı gibi durumlar vücudun betaya ve progestrona verdiği bi cevap aslında ve bu değer bunlar için çok yeterli değil. Umarım bu ay beklediğiniz iyi haberi alırsınız gönlünüze göre olsun her şey