hoppaselam Damlasel merhaba ben de muhabbet hocaya gidiyorum şimdi aradım 40 bin tl dediler, hastane değişmek yerine doktor değişebilirsiniz henüz bir kere gittim ama çok tatlıydı fikir olsun diye söylemek istedim 38-40 arasında çok fark yok en azından 🫠
Damlasel hoppaselam zaten orada en yüksek fiyat mürüvet ve asiye hoca galiba bide direkt doğuma gideceğim için ilgili olurlar mı bilemedim daha önce hiç gitmediğimden
Alya05 hamilegunlugum5 bi ay önce sormuştum Batman Medical Point te sezaryen de normalde 27 bindi. Bir günlük odada 5 bin
Fffyza23 Visneliturtam2 Zeynep Elmalıyı çok duydum ben de gerçekten. Umarım içime sinen bir doktor bulabilirim. Bilgiler için teşekkür ederim ☺️
hamilegunlugum5 Damlasel mürüvet hoca biraz somurtkan bilmiyorum güldüğünü çok nadir gördüm asiye hoca iyi ama o da fiyatı daha pahalı
Nuurky Pendik medipol de aytakin hocanın doğumu şuanlık 46 sezaryan ama her an zam gelip 60-65 arası olucakmış.
hoppaselam hamilegunlugum5 diğer arkadaş için yazdım zaten 🫠 kolay afiyetli doğumlarımız olsun inşallah 🌸
Gizem1504 Faziletsolak en son 2 hafta ömce gittiğimde fiyatlar belli deildi bugün öğrendim rica ederim 🌸
Mormenekse-06 hamilegunlugum5 Benim ki Vm Medical park .. Ankarada . Ben aralık ayinda paketi satın aldım. Belki şuan öyle değildir
gzdeoz96 Çamlıca Medipol muane 2.200 zorunlu sezeryan 45 bin + belden uyuşma istersen ek olarak 7.500 olmuş