Visneliturtam2 hamilegunlugum5 ben iki yıl önce Orda doğum yaptım ozaman araştırmalarıma göre diğer biçok hastaneden uygundu . Diğer medipol şubelerindende hatta . Güncel fiyatlarını bilmiyorum maalesef arayarak sorabilirsiniz ama fiyat veriyorlar 😊
Fffyza23 Visneliturtam2 Peki Çamlıca Medipolden memnun kaldınız mı? Odaları nasıldı? Doğum yapılır mı yani ilgililer mi sizce?
Visneliturtam2 Fffyza23 gayet temiz ve güzeldi hastaya yaklaşımları hizmetleri de güzeldi ben beğendim odaları tek kişilik yeterli büyüklükteydi ben memnun kaldım şahsen . Yanlız bir doktorla ilerlemek bence çok önemli doktorunuzu iyi seçmelisiniz
Gizem1504 hamilegunlugum5 esenlerede zam geldi 35 normal 40 küsür sezeryan muayene 2800 olmuş çok aşırı yapıyorlar aklım almıyor
Fffyza23 Visneliturtam2 Suda doğum istediğim için orada da sadece Leyla Alakbarova suda doğum yaptırıyormuş bu sebeple onu düşünüyorum. Sizin doktorunuz kimdi?
Damlasel hamilegunlugum5 ben de senin mesajını görüp aradım asiye uzuna gidiyordum muayene 2700 dedi normal doğum 48 olmuş şok oldum 10 bin birden zam yapmışlar şimdi başka hastane bakıyorum çok üzüldüm çok pahalı geldi
Gizem1504 Damlasel yüzde 30.üzeri zam yapıyorlar neye göre anlayamıyorum sanırım tanınan hastane olunca fiyat politikası artıyor
hoppaselam Damlasel merhaba ben de muhabbet hocaya gidiyorum şimdi aradım 40 bin tl dediler, hastane değişmek yerine doktor değişebilirsiniz henüz bir kere gittim ama çok tatlıydı fikir olsun diye söylemek istedim 38-40 arasında çok fark yok en azından 🫠
Damlasel Gizem1504 insanları mağdur etmekten başka bişey değil senede 2 kere zam nedir ya hadi bin iki bin falan yap 10 bin katmak ne
Visneliturtam2 Fffyza23 benim bailangıçtaki doktorum ayrıldı sonrasında Zeynep elmalıya geçtim birde Zeynep küçükakça var ona asla randevu bulamamıştım başlarda oda çok iyidir
Fffyza23 Visneliturtam2 Zeynep Elmalıyı çok duydum ben de gerçekten. Umarım içime sinen bir doktor bulabilirim. Bilgiler için teşekkür ederim ☺️