GirlandBoy_Mom Deleted33000 denim onu da canım gün içinde hareketleri yapıyorum ama fayda etmedi demek inşallah iner de suni sancı ya gerek kalmaz
Deleted33000 GirlandBoy_Mom sen gece yatmadan önce sıcak duş al banyodan çıkınca yap o sporu bende suni sancidan korkuyordum ama korktuğum olmadı şükür kendi sancimla doğurdum
As38- Baskı olduğu zaman inmiş mi demek oluyor kızlar acayip baskı var benimkinde aşağıya düşecek resmen 39+3 hiç belirtim yok arada yalancı sancı yokluyor sadece
GirlandBoy_Mom As38- inmiş olabilir canım benim şuan mideme baskı yapıyor inmediğini ordan anlıyorum ki doktor da demişti geçen hafta düzenli hareketler yap canım sıcak suya otur
Gokceninannesi09 As38- benimde 38+0 dunden beri adet olacakmisim gibi arada agri giriyor karnim asagiya dustu sanki alttan cikacak gidecek gibi alt bölgeye dogru cok baski var yarın kontrol var kanala girme belirtisi boyle mı oluyor bilmiyorum yarin belli olur
3_bebelianne GirlandBoy_Mom benim haftam küçük senden 36+4ama sancı çıkmıyor nst de 🤷♀️oğlumdada bu şekilde oldu sezeryan olacağım için farketmiyor benim için sizin normalmi olacak
Gokceninannesi09 As38- benim de erkek vakti saati gelince hepsi de dogacak hayirli saglikli dogururuz insallah🥰
T-159 As38- kız bende demin doktordan geldim nst de sancı çıktı yani pek düzenli sayılmaz ama doktor acilmn olmuştur dedi baktı 6 ya yakın açılma var ama evdeyim suni almamak için sancı arada yokluyor ama düzenli değil gibi bakalım ne olur
Deleted33000 Mmehtappp inşallah iner canım senin ilk bebiş mi ben üçüncüyü Perşembe günü 39+6 da doğurdum benim bebek iki hafta kadar kanaldaydi
GirlandBoy_Mom bereninannesi__ maşallah canım ne güzel benim doktorum 41 e kadar bekleriz dedi kanala girip girmemesi önemli değil dedi ama kanala girmeden açılma nasıl olacak baskı olmadan
bereninannesi__ GirlandBoy_Mom evet benim ki de öyle demişti. Bugün sürpriz yaptı bize. Nstde bir kaç 50 üstü sancım da çıktı. Bol squatla destekle dedi umarım en kısa zamanda kurtuluruz 🥹