MorKelebek54 Nehirimmm06 her gebelik bir degil canim baskasinda belirti oluyoken illa sende de olucak diye bi durum yok merak etme.bende de fazla belirti yoktu hem sadece kasiklarima saniyelik kramp giriyodu bide akintim cogalmisti. Herkesin gebeligi bir olmaz yani
hilal5578 Nehirimmm06 9 cu gün 158 çıktı 12 gün 590 bugün de karından ultrasonla bakıp keseyi gördük .
Osn1907 Benim de 6.haftaya kadar hiçbir şeyim yoktu şu an 6+2 de halsizlikten bulantıdan kafamı kaldıramıyorum :( ama herkesin bedeni bambaşka hiçbir belirti göstermeden tamamlayanlarda var. Siz beta ve kalp atışını bekleyin gerisi önemli değil bence.
Duygu027 Nehirimmm06 sağlığın için git benim ilk gebeliğim kayıplıydı. Kan değerlerim aşırı düşük çıktı. Hastaneye yatırdılar 2 ünite kan vermişlerdi.
oykunov Nehirimmm06 hayır aksine sevinmelisin herkeste bulantı kusma olcak diye bir şey yok ben 20. haftamdayım toplasam 5 defa sabah bulantım oldu almadı ben bi gripten çektim arkasından gıda zehirlenmesi. Bebekle alakalı sadece mide sıkıntıları çekiyorum Allaha şükür çok bi belirti yok inşallah senin de öyle olsun
bebisliozlem Kev gerçekten mi 🥺 ya bende konu sahibinin konusu benimde araştırdığım bir şeydi o yüzden yorum yapıyorum da zaman zaman regl belirtileri var hatta absürt olarak 2 hafta öncesinde lekelenmem oldu 6 gün gecikti adetim de 🥺