Bir1kelebek Nur8893 oluyor aslında ben takip etmiyordum böyle son aylarda uygulamadan takip ediyorum dediği günde oluyordum 2-3 seferdim şimdi olmadım ama çok da garipsemiyorum gıcık oldum sadece
Nur8893 Bir1kelebek Bende başka bi test yaptım onda çıkmadı canım adeti bekleyeceğim artık Birdahaki aya inşallah 🤲🏼 Heveslenmiş olsaydım çok üzülürdüm iyi ki inanmamışım diyorum 🥲
Bir1kelebek Nur8893 canım ya iyi yapmışsın ben yalancı pozitif hiç görmedim biliyor musun o yüzden inanmak istemedim senin de yalancı pozitif olduğuna
Bir1kelebek Nur8893 regl oldun mu canım ben olmadımm ama artık olmam gerek afedersin çok akıntım var 3-4 gündür
Bir1kelebek Ben temizlendikten sonra hacamat olucam kızlar birde ebeye gidicem yaşlı bir ebe varmış bizim burda annem götürücek birde o baksın
Nur8893 Bir1kelebek Bende 1 hafta sonra tatile gidiyorum çok stres yaptım belki iyi gelir . Birde incir vs bu tarz şeylerle devam edeceğim canım
Bir1kelebek Kızlarrr napıyosunuz durumlar nedir ben bugün veya yarın temizlenicem 🥹 bu hafta tatile gidicez 3 günlük inşaAllah tutar bu ay yaaaaa tutsun artık Allahım🥹🥹🥹
Nur8893 Bir1kelebek İnşallah canım 😍Benim çarşamba günü bitti bugünde tatile geldik Ovulasyon kullanmayacağım yarından itibaren değerlendiririm 🫠
Bir1kelebek Nur8893 ayy hadi inşaAllah canım Ya ben ovülasyon kullanıcam bu ayda 🥹 zaten geçen ay anlayamadım yumurtlamayı bu ay bi göreyim istiyorum ondan önceki ayda geç başlamıştım ovülasyona yani bu 3. Ovülasyon ayım olucak bat kaç oluyor senin yani