Bir1kelebek Nur8893 of ben zaten yumurtladım mı onu bile bilmiyorum hatırlıyorsan yani sürekli pik çıkıyordu
Nur8893 Bir1kelebek Hayırlısı olsun canım 🤲🏼 Bende öğleden sonra yapacağım canım test alıp umudum yok sivilcem de çıkmış 🥲 Belirsizlik olsun istemiyorum çıksın aklımdan regl beklerim artık .
Nur8893 Bir1kelebek Canım test yaptım eczaneden aldım başka yoktu kuruma olmadan silik bi çizgi görüyorum gibi varla yok arası 7 8 dk içinde gördüm ama hayal de olabilir yalancı da olabilir 😅 çizgi olmayabilir de 😐
Nur8893 Bir1kelebek . Ben resmi çekene kadar bi 10 dk geçmiştir . Artimed değil kutusunu attım canım bakiyim yazarım . Bu ay ilk defa çok belirti yaşadım ama doğruluk payını bilmediğim için inanmıyorum . Birde hep testler sıkıntılı okuyorum da burda
Krixi Nur8893 çizgi gözüküyor baya. ☺️Bende 4 gün geciktim, düğün telaşından testte yapamadım daha🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Nur8893 Krixi Yaaa 4 gün geçmiş normalde gecikmen yoksa bu bir işaret 😍 Canım testlere de güven olmuyor artık biliyorsun bi kaç gün geçsin regl olmazsam kan veririm . O yüzden sevinemedim Nasip diyelim artık 🤲🏼
Krixi Nur8893 evet normalde düzenli oluyorum ama şehir değişikliğide yaptım belki o yüzdendir diyede ağırdan alıyorum birazda🥹
Nur8893 Krixi En iyisi beklemek canım zaten testler genelde hayal kırıklığı oluyor . Test yaparsan haber ver muhakkak 😍
Nur8893 Bir1kelebek Eşime bile göstermedim canım valla heycanlanmasın diye sonra yalancı olunca üzülüyor insan 🥲 Bugün akşam bidaha test alırım çıkmazsa zaten yalancıdır muhtemelen .