Akrepkadini AnneeeG1 ne zaman adet olucaksın canım ben pek çizgi göremedim ama inşallah vardır hayırlısı olsun
AnneeeG1 Nur8893 evet çizgi var ama ışık tıtunca kıpkırmızı gözüküyor bende bilemedim acaba bunlar yanlış sonıç verir mi bilmiyorum ama perşembe tekrar yapacağım
Akrepkadini Sans_seninle hamileyim hissi gelmediği için yapmıyorum. İlk öocuğumda hamile olduğumu hissettim 2. Gebeliğimde de hissettim ama düşük yaptım o yüzden pek heveslenmek istemiyorum 🫠
Akrepkadini AnneeeG1 aslında hamile olunca hissediliyor göğüsler de hassasiyet şişkinlik falan oluyor böyle hafif kasıklara ağrı vuruyor adet sancısı gibi değil ama anlıyorsun adet olmadığını
AnneeeG1 Akrepkadini o ağrı karnımın alt tarafında var sanki refleks olacam ama o ağrı değil biliyorum ama ne bileyim normalde regl öncesi göğüs hasasiyetşm olur bu ay yok malesef beş ağrımda çok var bilemiyorum
Moz 07070707 evet canım eylülde olmuştu mayısa kadar düşünmedim gebelik.Mayıstan beri istiyoeum ama şimdi de olmuyor nedense
Edmr97 mrvrm testleri yeni aldım tarihi gecik değil Baktim ve yanilma payida yokmus bu testin bilmiyorum doktorum 1 hafta donra tekrar yap dedi belki erken oldugu için daha kana karismamistir dedi
CEKAS Nevagibi merhabalarrr teşekkürlerr 🥹 ptesi günü verdiğim 19, salı günü verdiğim 38 çıktı. Cuma günü bir daha vereceğim 🥹
CEKAS Nevagibi evvet biri awox diğeri days doctor. İlk silik çizgiydi günün ilerleyen saatlerinde çift çizgiye döndü awox. Days doctor negatif göstermişti gebeliğe rağmen 😅
dilarakocc CEKAS ayyy maşallah sana🌸peki canım kaset testlerde negatifse pozitif göstermez heralde (hepsinde) en azından silik😀😀
Moz Akrepkadini ben de öyleyim belirti de yok bat 20-21 az az akıntım var arada sırada ama klasik regli öncesi akıntı gibi