mrvrm Edmr97 ben de öyleydim. Bütün belirtileri yaşadım nerdeyse. Hatta sonuca bile inanmadım ama aynı gün aile hekiminde de kan vermiştim. Ertesi gün 0.2 çıkınca inandım artık. İnşallah gönlümüzdeki kolaylıkla hayırlısıyla olur ❤️
CEKAS Edmr97 sabah 7:15’te yapmıştım ilkini silik çıkmıştı, ikincisi günün 3.idrarı ile 11-12 gibi yapıldı net pozitifti
07070707 Moz ben seni çok önceden hatırlıyorum forumda yanlış değilsem gebelik oluşmuştu senin sonradan sıkıntılı mı oldu acaba hatta sanki değerin yavaş artmıştı
Ulku_gmc4 Kızlar gerçekten kafayı yicem awox test yine yaptım silik çıktı artık kuruma çizgisi mi çıkarıyo anlamıyorum kan tahlilide verdim negatif yani
mrvrm Ulku_gmc4 ayy awoxtan soğutmayın nolur 😂 şimdiden aldım öbür ay için. İndirimdeydi. Kargoda şu an
dilarakocc Kızlar ben de yaptım mis gibi pozitif çıktı pembe çizgi, 1 saat sonra çizgiler silikleşmeye başladı kuralda 10 dk sonrasını önemseyin diyor ya öyle mi yapmam lazım acaba
Akrepkadini Edmr97 inşallah canım beklemedeyiz 19 temmuzda bekli olucak her şey adetimiz gelicek mi gelmicek mi 😄😄
Moz 07070707 evet canım eylülde olmuştu mayısa kadar düşünmedim gebelik.Mayıstan beri istiyoeum ama şimdi de olmuyor nedense
defneninaannesiiiii Merhaba benimde 1 i çatlama ayın 11 inde prodoctorda hayalet çizgi görüp kan vermiştim 0.6 çıktı negatif. Adet olmayınca bu sabah yaptım bu şekilde geldi ben testimi verim yoksa kaset testim alim napim sizce ?
Edmr97 mrvrm testleri yeni aldım tarihi gecik değil Baktim ve yanilma payida yokmus bu testin bilmiyorum doktorum 1 hafta donra tekrar yap dedi belki erken oldugu için daha kana karismamistir dedi
Akrepkadini Sans_seninle hamileyim hissi gelmediği için yapmıyorum. İlk öocuğumda hamile olduğumu hissettim 2. Gebeliğimde de hissettim ama düşük yaptım o yüzden pek heveslenmek istemiyorum 🫠