Bir1kelebek memmedova_24 yaa benim de 7 gün var dün yaptım çok hayali bi çizgi gördüm pembe gibi ama çokkk zor gördüm bugünde yapsam mı hala tolete gitmedim yeni kalktım🥹
Edmr97 mrvrm bende onu diyorum belki o kacirdigim 7 günde oldu bilmiyorum kafam karisti bir kaç gün bekleyim adetime 3-4 gün falan varken yime yaparim burayada atarim canım
mrvrm Edmr97 ha kaçırdığın gün varsa tamam olabilir. Hayırlısıyla olsun inşallah, Rabbim gönlüne göre versin 🥰
Sedaalcin Kurabiyeannesi canım bende silik çizgi gördüm testin de kan ver bence. Benimde bat 15 test yaptım şimdi negatif ama belirti yaşıyorum umarım adet olmam
Mucize157 Sedaalcin ben şuan regli belirtileri yaşıyorum bat 15 test dünde negatif çıktı bugün yapmadım o yüzden
Edmr97 mrvrm kacirdigim 7 gün var amin ìnsallah olmustur çok istiyorum bu gun testlerim gelecek yarın sabah ilk idrarla yapicam
memmedova_24 Bir1kelebek bende dün yaptım bu gün de yapıcam sende yap istersen koyulaşıyormu diye bakalım
kizinaasikanne Nur8893 BAT 15 Temmuz’du fakat 5 gün önce beta ile hamile olduğumu öğrendim 🙈 daha çoook küçük 3-4 haftalık falan ama değerim yüksek çıktı
mrvrm memmedova_24 ben de öyleydim. Kan verdim rahata erdim 😂 ama bu sefer de ovulasyonum tekrar pik olmuş aynı ay içinde. Onu takibe başladım tekrar. Değişik bir döngü oldu