mrvrm gungunom ben de regle 4 gün varken verdim. 0.3 çıktı. Ben de yükselir mi acaba diye bekliyorum. Bat 14. Gecikme beklicem artık. Regl olmazsam yaparım test
Edmr97 mrvrm hemen çıktı erken gebelik testi de siparis verdim gelsin ondan da yapicam ama kuruma cizgisi olamaz çünkü ilk 10 dakkada çıktı
mrvrm Edmr97 7 gün varken kaset testte çıkması zor. Bir de dediğim gibi yumurtlama olmadıysa nasıl döllendi
Edmr97 mrvrm ya teste baslamadan önceki 7 günde yumurtladiysam çünkü adetim 23 haziran bitti ben 30 haziran ovulation testine başladım
[silindi] Ben elendim umarım sizler çift çizgi görürsünüzz çok aminn bu ay ovülasyon testi denemek istiyorum sizce hangisiniz almalıyım Çok üzüldüm bu aydan çok umutluydum
Sensedim gungunom ovulasyon test yapmişmiydin adetlerin düzenli oluyorsa yükselmez daha geç yumurtlama durumu felan olunca sonradan yükseliyor
gungunom Sensedim yapmamıştım belirtiden takip etmiştim çok iyi değerlendirmiştim . Chatcpt ye her şeyi anlattım daha bekle dşyor yarını umutla bilmiyorum ya ağlamak istiyorum
Edmr97 mrvrm bende onu diyorum belki o kacirdigim 7 günde oldu bilmiyorum kafam karisti bir kaç gün bekleyim adetime 3-4 gün falan varken yime yaparim burayada atarim canım
memmedova_24 Kızlar sizde cizgi görüyormusunuz yoksa bir bana mı gözüküyor ? Yardımcı olurmusunuz lütfen 🥹🥲