maihayal Bebissever bunu doktorlar söylüyor zaten kişisel söylenen bir şey değil ve evet doğum haftası yaklaşan kişiler bunu yapabilir deniyor
Annekuzusu123 oglussannesiiii benim zaten göğüslerim sızlıyor dokunamıyorum bile sıkmayı bırak uykuda kendi geliyor
oglussannesiiii Annekuzusu123 yan yatarken meme baskı yapıyor çıkıyordur benimde geliyor 26 haftalığım bende doktoruma dediğimde gayet normal bebek için hazırlık yapıyor göğüslerin demişti sıkma ama dedi doğumu tetikleyebilirsin dedi o yüzden dedim canım
ikra_6898 Annekuzusu123 hepsi sürecin bir parçası emin olun çoğu anne adayında oluyodur Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin sadece stres yapmayın geçicek ❤️
Annekuzusu123 ikra_6898 amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah bu aralar aşırı duygusalım aşırı düşünceli 3.trimester ağır geliyor galiba
ABusraaaa Bebissever canım sıkma göğsünü ilk gelen sarımsı yağlı süt bebek için çok faydali olan kendi akarsa birşey olmaz ama sen sıkma goguslerini
Annekuzusu123 maihayal benim ilk oğlumda denedik bi işe yaramadı ama bilmiyorum ki 42 hafta doğmuştu o
Annekuzusu123 oglussannesiiii olabilir canım normalde yok ama gece ıslaklıkla uyanıyorum ama bazen gün içinde de geliyor kendi kendine