ppmerlina Annekuzusu123 eğer göğüs ellenirse sıkılırsa kaşınırsa vs süt gelirmiş ama kendi kendine normal mi bilemedim
Redak Annekuzusu123 doktorum bana normal dedi genelde o haftalarda bazı kişilerde oluyormuş korkmana gerek yok güzelce sitressiz uyu 😅✨
Burcu81- Annekuzusu123 benimde gelmişti canım ama çok küçük bi damla şeklinde endişelenme kesinlikle normal genel olarak bu yaşanıyormuş
Ayperi11 27 yim benimde geldi bu hafta ıslaklık hissettim bir baktım süt gelmiş ve her gün geliyor sadece tek göğsümden doktora sormadım çevremdekilerde gelen olmuş göğüs pedi takıyorum mecbur :)
Annekuzusu123 Ayperi11 evet benimde tekinden geliyor bende 26+3 kendi kendine geliyor bende artık takıcam sanırım
maihayal Bebissever kaç haftalıksınız bilmiyorum ama göğüs ucunu uyarma ya da sıkma erken doğuma sebep olabiliyormuş benim doktorum öyle söylemişti yoksa kendiliğinden gelmesinde bir sakınca yok
Annekuzusu123 Bebissever hayır ben sıkmıyorum nasıl bi kıvamı rengi onuda bilmiyorum çünkü kendi geliyor gece
ABusraaaa Bebissever canım sıkma göğsünü ilk gelen sarımsı yağlı süt bebek için çok faydali olan kendi akarsa birşey olmaz ama sen sıkma goguslerini
ikra_6898 Annekuzusu123 ben 33 haftalık hamileyim 20. Haftadan beri süt geliyo her yerim ıslanıyo nerdeyse doktoruma sorduğumda normal dedi sıkmamamı ve meme ucunda oluşan kabuğu kaldırmamam gerektiğini söyledi iki hafta sonra zaten lansinohun göğüs kremini sürücem korkmayın çok normal
Annekuzusu123 ikra_6898 bide göğüslerim böyle yanıyor benimde 26ya girdikten sonra gelmeye başladı doktora sormadım ben sıkmıyorum gece uykuda geliyor kendi kendine
ikra_6898 Annekuzusu123 hepsi sürecin bir parçası emin olun çoğu anne adayında oluyodur Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin sadece stres yapmayın geçicek ❤️
petronix Annekuzusu123 Normal benim 20. Haftadan itibaren geliyor beyaz sıvı sarı önemli olan sıkmamak sıkarsanız rahim kasılır buda erken doğuma sebebiyet veririr. Dokunmayın