sirius8 Denizz97 bu silik çizgiyi gördüğümde adetime 2 hafta vardı erkenntest değildi sıradan testlerdendi hemde . Sonuç hamileydim. Yanlış yönlendirmek istemem ama pozitif bence . tabi bu testlerde de yanılma payı olduğunu unutmamak lazım kan verin merak ettim:)
Meryem80 Denizz97 gebelik var canım hadi hayirli olsun benimde böyle çıktı bütün gebeliklerimde şuan 16 haftalik olduk 4. Gebeligim olacak hayırlısıyla
Alegria Bu silik bile deyil baya görünüyor) Benimki bundan silik çıkmışdı bir kaç testte, gittim kan verdim 64 çıktı, sonra yükseldi deyer de. Şimdi testde de ikisi de aynı koyulukta
Busranur_mnts Denizz97 teste göre vsr canımbir de erken gebelik testi yap iyi bi markadan sonra kan verirsin
Aliaras2022 ppmerlina doktor değilim ama silik çizgi değil gayet net insanlar yalancı pozitif dediği testleri kuruma çizgisi ile karıştırıyor sonra yalancı pozitif diyor aslında o kuruma ama bu bariz belli
ppmerlina Aliaras2022 benim bundan daha net çizgiydi resmen pespembeydi foruma attım herkes hayırlı olsun hamilesin dedi gittim kan verdim sonuç negatif. Yani kimseye hamilesin demeyin insanlar umutlanıyor
Aliaras2022 ppmerlina hamilesin ama kan ver diye yazdım zaten bir tek ben değilim teste göre hamilesin diye yazan uyku sersemi teste göre demediğim için mi bu tantana ben bundan daha silik öğrendim hemde herkesin yalancı pozitif veriyor dediği testle asla da kimseyi umutlandırma gibi bir durumum yok şuan hamileyim ve her gün Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu herkes yaşasın isteyen kimsenin kucağı boş. Kalmasın diye dua ederim sizinde yoksa size de nasip etsin İnşallah. İyi günler
ppmerlina Aliaras2022 Rabbim isteyen, hak eden, yüreğinde aile kavramı olan herkesin hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun aminnn 🤲🏼🤲🏼