Nak Kızlar 8 Haziran son adet tarihim ilk kan vermeye gittiğimde betam 97 idi 4 gün sonra gittiğinde 827 çıktı doktora ne zaman gitmeliyim kaç haftalıktır kesem görünür mü? İlk gebeliğim aklımda çokça soru var. Yanıtlarsanız sevinirimmmmm
Mmehtappp Nak genelde 7- 8 haftalıkken kalp atışı falan duyuluyo canım bebek var mı yoksa sadece kese mi ona bakiyolar diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam
Tgbylmz22 Nak ben 4+5 te gittim karından kese gözüktü çok merak ediyorsanız beta 4 bin olduktan sonra gidebilirsiniz ben öyle yapmıştım 6+3 te bebek ve kalp atışını duyduk
Anneoldum2 Nak ayın 14 ünde gidin 5+1 oluyor ozaman kese gözükür 2 hafta sonrada kalp dinlemeye gidersiniz biz öyle yaptık hemşiremiz demişti
Dalja Nak betaya göre değil son adet tarihine göre hesaplanır kaç haftalık olduğu. Benim 5. Hafta kese görünmüştü 6da kalp atışlarını duymuştuk
Nak Mmehtappp şuan 7 haftalık kadar olduğunu düşünmüyorum o yüzden biraz daha durmam gerekiyor anladığım kadarıyla
esrcp Canım bende Senın gibiyım en son adet tarıhım 7 Haziran bi kere kan verdım 66cıktı ama kasıklarım çok ağrıyor senınde böyle mi
Nak esrcp evet çok çok ağrıyor bol bol dinleniyorum ben eğer öyle bşr şansın varsa sende yat dinlen bol bol
svgnn esrcp seninle aynı son adet tarihimiz bende yumurtlama döneminde başladı kasık ağrısı 26 haziran tarihinde bir hafta sonrada mide bulantısı başladı. 1 temmuzda test yaptım pozitif çıktı.
esrcp Lena_919191 Yarın tekrardan kan verecegım benım sıkıntım kasıklarımda sancı olması kızlar bu durum normal mi
Sermer Nak ben öğrendiğimde son adet tarihime göre 5 haftalıkti. 2 hafta bekledim 7 hafta olunca gittim doktora kalp atışını falan da duyabilmek için
yildizkaradag Nak yani baktırabiliyorsanız 2 günde bir düzenli takip yaptırın mutlaka 1500den sonra da kese görünüyor diye biliyorum yani 2 gün sonra gittikten sonra yüksek ihtimalle kese görünür bence doktor bana 1500den sonra görünür demişti sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah🫶🌸
Nak yildizkaradag amiiiin inşalllah çok teşekkür ederim 827 olan beta değerim 1 hafta öncesinin değeriydi büyük ihtimalle yükselmiştir