Ezgicnts Merhaba güzel annelerim gebelikde kilolalarınız nasıl biz 30+4 haftalığız ve ben sadece 4 kilo aldım ama doktorum bunun normal olduğunu bebeğin güzel kilo aldığını sölüyor yine de endişelenmeliyimm sizin ve bebişinizin kilosu nasıl??👼🏻👼🏻
Aysakyld Ezgicnts ben tam 30 dan sonra aldım bende 4 kilo almıştım. Şimdi 5 kilo daha aldım 6 haftada son ayda bı anda alınıyor şok oldum bı anda tombiş oldum göbeğimde aldı başını gitti 😀😀 60 ile başladım 14 temmuzda doğumum var şimdi 68 im
FasulyeninAnnesi07 Ezgicnts ben hamileliklerimde hiç kilo alamıyorum aksine sürekli kilo veriyorum doktorum da olabilir diyor bu ikinci hamileliğim ilki hamileliğimde 99 ile hamile kalıp 88 ile doğuma gitmiştim şimdi de 103 ile hamile kalıp 91 olarak devam ediyorum 30+5 günlüğüz
Ezgicnts Aysakyld yaaa bende 71 le başladım 75 im şuan 2 ay sonra doğum olcak bakalım kapanışı kaçla yapıcazz😂😂
Ezgicnts FasulyeninAnnesi07 sağlıkla gelsin minikk🌸peki yanlış anlamazsan doktorun kilo için birşey demiyormu fazla diye gebelikde fazla kilo zararlı bazı doktorlar diyet veriyor ya ondan sordum
FasulyeninAnnesi07 Ezgicnts hayır demedi ben normalde şeker hastasıyım kilom o yüzden yüksek ama ne hikmetse ilk hamileliğimde de şimdi de hamilelik şekerim olmadı doğuma kadar yok oluyor şeker doğumdan sonra ortaya çıkıyor
aselbalim Ezgicnts ilk hamileligimde 51 le hamile kalıp 72 ile doğuma gittim ama çok şükür doğumda verdim geri kiloyu şuan 57 kiloyla hamile kaldım 6 haftalık henüz aynıyım ama bu sefer dikkat ediyorum ekmek filan yemiyorum bu sefer o kadar kilo almak istemiyorum
Ezgicnts aselbalim evet dikkat etmek gerekiyor bende gebelik şekeri de çıktı kilom olmamasına rağmen şekerden dolayı doktor diyet verdi çok şükür ünsiline kadar gitmedi ama dikkat ediyorum
ppmerlina Ezgicnts şu an 18 haftalığım şahsen kilo almak yerine cüzi bir miktar kilo vermişim. Önemli olan bebeğin kilosu zaten annenin kilosuyla bebeğin kilosunun hiçbir ilgisi yok. 50 kg anneden 3 kg bebek çıkarken 90 kg anneden 2 kg çıktığı oluyor 🤣🤣 Hamilelikte kilo alman gerek diye bir şey yok yani millet pis boğazlığı hamileliğe vurmuş. Endişelenmeyin aksine sevinin yanii
Ezgicnts ppmerlina evet ya millet sürekli birşeyler yerken biz yemiyoruz😂 ben 71 le başladım gebeliğe 65 lere kadar düştüm sonradan aldım 75 im şuan erkek annesi olucam inşallah göbeğim de çok çıkmadı görsen dersin 4 5 aylık😂
aselbalim Ezgicnts çok sukurki ilerlememis aslında çok yemek değil de bebeğe kilo aldıracak yiyecekleri düzenli tüketmek onemli
ppmerlina Ezgicnts ben de 4.5 aylığım 🤣🤣 nasipse kız evladımız olacak. 81 ile hamile kaldım şimdi 76-77 arasında gidip geliyorum hep İllaki yediğimiz 2 lokma yemeğin vitamini bebişe gidiyodur 🥰
Ezgicnts ppmerlina evet başlarda kilo verimi oluyor başka bi sorunun yoksa gayet normal karşılıyor doktorlar bebek kilo alsında anne almasa da olur diyorlar ama son 3 aylara girdiğinde illaki 5 6 kilo alıyorsun amannn bebişler tombul olsun😂👶♥️
ppmerlina Ezgicnts ayy herkes öyle diyor valla son aylarda iyice hareket edemiyoruz ya biraz alıyormuşuz ama varsın alalım dediğin gibi onlar sağlıklı tospalak olsunlar yeter 🤣🤣❤️ sonra biz veririz evelallahhhh ❤️ zaten emziren anne kilo almaz derler
Ezgicnts ppmerlina orası öyle valla her şekil veririz ama veremezsek eyvah daha çok almayalım da 😂😂♥️
Herseydenbiktim Ezgicnts Bende endişeleniyordum birkaç ay önce 74.4tüm en son gittiğimde de aynı kilodaydım bebeğim kilo almisti sadece çok şükür, doktor hamilelikte çok kilo onermiyoruz böyle devam et demisti. Bebeğin iyiyse gerisi önemli değil 🎀