Zehrasan Arzu19988 ya ben perişan oluyorum bir de çatlak var kanamalarım çok oluyor krem kullanmadım gebelikte kuru peçeteyle silince bile kanıyordu nemli tutmak iyi geliyor
Zeynep0742 Arzu19988 kantaron yağınin pamuğa damlatıp koyun her tuvaletten sonra ağrısını alıyor. Ben deva kremi kullandım oda aldı ağrısını ve küçüldü gitti
Yektek22 Aydngrkm ben de bugün fark.ettim olduğunu. Gebeliğe zararı olur mu doktor krem falan yazsa morelim bozuldu ya meme ucu gibi şişlik var
GH-35 cckdge ben 3 sene önce oldum ameliyatını ama tekrraladı inşallah sıkıntınçekmeyiz doğumdan sonra kendiliğinden geçer
GH-35 gizemmccc 10 güne falan toparladı bende çatlakta vardı o yüzden biraz zordu ama zaman geçtikten sonra iyi ki ameliyat olmuşum dedim çok rahat ettim ama kabız olmamak lazımdı hamilelikte de 1 kere olmamla çıkması bir oldu maalesef
gizemmccc ctctct bende ileride daha kötü olur diye korkıyorum şimdiden geçse keşke çünkü hep kabızım yani
Kanye Tek derdim bu eşime dedim valla çocuk olmasa karnimda godecegim ameliyat ne varsa krem fln hepsini alacağım insan rahatsız oluyor ya..
Ebbruc Arzu19988 ben doğumdan önce çok kötüydüm anestol krem kullandım bi onun faydasını gördüm, onun haricinde çok fazla şey denedim en son doğum yapınca normale döndü maalesef
Ipek0z Arzu19988 kuru kayısı, kuru dut ve kuru inciri kaynat, ister püre yap ister öyle kaşıkla bitir canım. Çok iyi geliyor. Bir de makat bölgesine zeytinyağı veya varsa kantaron yağı sür hem tuvaletten önce hem de sonra. Çok iyi gelecek🙏🏻