Eslem2112 Burnosunn_annesi bnimkiker şimdi beraber oynuyorlar eskiden kızım hem bize hem kendisine zarar verirdi
Burnosunn_annesi Meriveannesi benimki öyleydi bana dediler sen bu kadar bide evdemi bekledin bu ağrıyla sende varsa git canım Allah’ın izniyle kolay doğumun olsun su gibi
Meriveannesi Burnosunn_annesi âmin🤲 canım düzenli değil ama işte şuan yok mesela sertleşme oluyor sancı vajinama vuruyor ama düzenli değil bekliyim mi sence
Burnosunn_annesi Meriveannesi çok canın acıyosa dayanamıyosam git canım ama hafiften başlayıp şiddetleniuosa bekle az duş al sıcak hareket et ilişki korunmasız dene hepsini daha kısalır süresi
Burnosunn_annesi Kanye tam anlayamadım ama sen bosver dua et kim haksızlık ediyorsasa Rabbine bırak en güzeli
Kanye Burnosunn_annesi birkaç kişi sinirimi bozuyor ve en yakınım beddua ediyorum sonra üzülüyorum eşimin tanıdıkları diye .eşimde üzülüyor beddua tutunca .
Mavili1480 Burnosunn_annesi Aynılar canım valla bebeğin her şeyini atıyor beşiği hızlı hızlı sallıyor evde tek değilim kaç gündür bakalım bu haftasonu herkes gidecek ne yapacağız 🥲
Mavili1480 Burnosunn_annesi Benimki evde tek olsak bana eziyet etmez canımda ilk günler anneanne teyzesi vardı beni hiç dinlemedi bugünlerde babannesi var yine aynı tek kalacağım perşembeden itibaren umarım daha iyi olur