Burnosunn_annesi Meriveannesi agrım vardı sonra evde idrar ve büyük tuvalet hissi oldu mesaneme cok naskı vardı karnım sertti hastanede suyum geldi büyük ihtimalle seninde kuzum doğum
Meriveannesi Burnosunn_annesi benim de öyle ya sürekli lavobo gitme hissi var beklicem ama sıklığı nasıldı senin canım ağrının
Mavili1480 Burnosunn_annesi Benimki gündüz hep uykulu kuzum sağıyorum bazen gece de az emiyor uyuyor 😢
Burnosunn_annesi Meriveannesi adet sancısıysa daha var hemen olmaz ama yogun mesaneye Malatya baskı vs gelirse karnın taş gibiyse geliyordur hemen
GirlandBoy_Mom Eslem2112 inşallah kuzum elimden geleni yapıyorum sıcak suya oturucam hareket yapıyorum falan
Burnosunn_annesi Mavili1480 ah sorma o agrıları bir yana onun huysuzlupu bir yana az önce babasına sinirlendi bana bebeği oyuncak attı hastanede durmadı yani çok zorluyor ben bu kadar tahmin etmemiştim Rabbim kolaylık versin Ne yapacağız bilmiyorum
Mavili1480 Burnosunn_annesi Aynılar canım valla bebeğin her şeyini atıyor beşiği hızlı hızlı sallıyor evde tek değilim kaç gündür bakalım bu haftasonu herkes gidecek ne yapacağız 🥲