Ask45 Canan__ senin baya belli cıkmış canım bende silik çizgi görür gibi oldum ama emin değilim kafayı bozdum testlerle sabah gene yapıcam çünkü ne zaman yükselceği belli olmuyor btanın
Canan__ Ask45 hadi inşallah seninki de cıkar yakın zamanda ben sabah ilk idrarla yapmadım canım kafama esti öğlen yaptım 2 gün sonra tekrarlayacağım bnde farklı markayla
Ask45 Canan__ inşallah canım belirtin varmı peki benim göğsüm bile daha hassaslaşmadı cok cok hafif var
Canan__ Ask45 ilk defa hiçbir belirtim yok canım çok bastırırsam sadece göğsüm acıyor oda normal başka hiçbirşey yok bu ay
bereninannesi__ Canan__ inşallah hakkınızda hayırlısı💐 benim göğüslerim çok ağrıyordu ona istinaden yapmıştım testi
Canan__ bereninannesi__ ben her ay bişey buluyordum belirti olarak bu ay tamamen öylesine yaptığım bi testti 😊
Canan__ Eslem2112 yok canım kan vermedim daha bugün baktm idrardan öylesine yapmıştm testi şimdi böyle çıkınca beklesemmi ne yapsam bilemedim
yesildeniz_ Canan__ bu marka yalancı pozitif veriyor yani bende verdi. Ama bundan çok çok silikti. Sizinki pozitif bence
Roseg Canan__ ya pozitif test. Sadece iki kez degerlendirebildim gunleri demissin, ama bende hamileyim sadece iki degerlendirmede😅 birqz daha bekle kan testi ver
Canan__ Eslem2112 Busranur_mnts yesildeniz_ Kızlar yalancı pozitifmiş malesef kan sonucu negatif testlere güvenmemek gerekiyor sanırım