mrvrm Canan__ test hatalı değilse var görünüyor. İnşallah vardır 💕 yumurtlama tarihinizi takip ettiniz mi?
Canan__ Bat 12 temmuz bugün merakımdan bi test yapayım dedim erkenmi sizce yalancı pozitif olabilir mi
Canan__ penbe_karisi inşallah 🤲novacheck diye bir marka canım bilmediğim için markayı emin olamadım birde sabah ilk idrarla flan yapmafım az önce yaptım ilk 2 saniyede böyle oldu
Canan__ mrvrm inşallah ovülasyon testleriyle takip etmeyi bıraktım son aylarda canım uygulamalara göre tahminen değerlendirdim bide sadece 2 kez değerlendirebildim tuttuysa sürpriz olacak 😊
Canan__ bereninannesi__ inşallah ya benimde test yanıltması faln değildir bu zamana kadar hep belirti yaşadım yoktu şimdide hiçbir belirtim yok
bereninannesi__ Canan__ inşallah hakkınızda hayırlısı💐 benim göğüslerim çok ağrıyordu ona istinaden yapmıştım testi
Mutlu_Bir_Anne3 Canan__ silik ama belli, gebelik var bence. Adetiniz gecikti mi? Size tavsiyem 4,5 gün sonra tekrar idrar testi yapın, kan testi de yapabilirsiniz. Hayırlı olsun inşallah sağ Salim alın kucağınıza🌸🙏🏻
Canan__ Mutlu_Bir_Anne3 yok hayır gecikmedi daha bat 12 si bugün sadece merakımdan cıkmaz ama yapayım diyerek yapmıştım artk bir iki gün sonra tekrarlayacağım umarım vardır
mm_m954 Canan__ o marka çok kullandım 1 saat sonra kuruma veriyor ama senin test pozitif canm bu kadar yalancı vermiyor
Canan__ mm_m954 gerçekten mi inşallah canım ya 2 saniyede hemen cıktı o yüzden umutlandm ister istemez
mm_m954 Canan__ ben hiç o kadar net görmedim açıkçası son bı kaç ayıdır bizim eczane de o marka var bence hamilesin teste gore