Merhaba suan 19+6 haftalik hamileyim ve yaklasik 11 haftaliktan beri bu sorunlarla mesguluz ikili testtten sonra riskli geln sonuc( normalde ultrasyon da perinatologlarin yaptigi detayli ultmda ense kalinligi burun vs hersey normal) ile cvs islemine yonlendirildik o anki korku ve caresizlik ile fetal dna da olabilirdi ama onunsonucu riskli gelirse en kesin bu olduvu icin cvs yaptirdim tetazonomi(ilk hekimin yorumu çocugun karnimda olebilecegi veya dogunca veya 5 yasina kadar nadir yasayabilmeleri o yuzden heyet amniyoya yonlendirecekti ) adinda gorunce doktorlarin hayret ettiği nadir gorulen genetik bir hastalik oldugu soylendi .bu islemler ankarada bir arastirma hastanesinde yaptirdim nirmalde özel hast gidiyorum doktorum ile de iletisim halimdeyim ve bu sonuc uzerine hast konseyi kararina istinaden amniyosentez islemi onerildi onu da yaptirdik yaklasik bir hafta oldu once 10 gun sonra arayacagiz ön sonuc sonrasinda 3 hafta min kesin sonuc cikacak denildi bekliyoruz dua ediyoruz ..Allah herseyin saglikli ve hayirli olanini nasip etsin ..beklemek cok zor insanin caresiz kalmasi eli kolu bagli beklemesi cok acı ..
Lütfennn!!!!…..bu durumda olup sonucu risli gelen veya ne kadar surede sonuclandi vs.. bilgisi ve deneyimi olan varsa paylasmasini rica ederim lutfen Allah herkesin yardimcisi olsun