Evrim-96 2prenses-anne hayırlı olsun maşallah sevindim canım inşallah arkadaşıma da nasip olur öyle ne ilacıydı peki söyler misin
Seymabyrm Mzzz benim doktorum rezervlerin değişebileceğini söyledi ve öylede oldu tahlillerim vs var. Daha once 2 tane görürken 9 tane nasıl görüldü ozaman kalitesi nasıl arttı? Kimseyi inandırmak zorundalığım yok.
Seymabyrm herseyguzelolacak6 kullandıktan 2 ay sonra hamile kalmıştım fakar düşükle sonuçlandı kalbi durmuştu
herseyguzelolacak6 Seymabyrm kak pıhtısı mı vardı acaba çok geçmiş olsun ama netice olarak kalabilmissiniz
herseyguzelolacak6 2prenses-anne amh değerimiz kaçtı Fsh kaçtı acaba ? Sadece ilaç kullandıktan sonra mı gebe kaldınız ? Cyclo progmova mı kullandınız
2prenses-anne herseyguzelolacak6 sonucumu aradım fakat bulamadım evet o ilacı kullandım 3 kutuyu bitirdiğim zaman tekrar adetin 3. Günü kan vermek için çağırdılar ama olmadım zaten ilacın bitiminden 7-10 gün arası adet olmak gerekiyordu ben olmadım o şekilde hamile olduğumu öğrendim
Seymabyrm herseyguzelolacak6 evet kaldım pıhtılaşma problemim cıktı maalesef, benim fsh 16 dı hormonlarım cok dengesizdi bu ilaçla 9 a düştü 2 ay kullandım
Asdfghk Yengec07 proceive f, arı sütü, arı poleni, propolis, hayıt macunu kullandım farklı zamanlarda. En son da histeroskopi oldum ondan sonra hamile kaldım
herseyguzelolacak6 Seymabyrm sizin Amh kaçtan kaça yükseldi ? Gebe kalabildiniz mi acaba ? Fsh kaçtı ? Ben Fsh yüksek ve Amh çok düşük 003 malesef 3,5 senedir hiç gebe kalamadım ne tüp ne doğal