Benim de yuumrta rezerv düşüklüğüm vardı. Hatta tüp bebek tedavisi gördüm 3 sefer. 0.11 di değerim. Düşünün 1,18 den 0,11 düşmüştü tedavi gördükçe azaldı yumurta kisti ameliyatı oldm üstüne tedavi önce hepten etkiledi yani. Ve ben artık pes etmiştim hiç umrumda bile değildi. Eşimle ayrıldım sorunlarımız oldu aradan 4 sene geçti ben yeniden evlendim. Ve kafamda hep tedavi görürüm diyodm olursa olur olmazsa rabbim böyle uygun görmüş diyodm hep. Gene de korunuyordum ilaçla. Sonradan bıraktım ve dedim bekliycem nasip olursa ya diye. Hiç unutmuyorm işe girmiştim çıkış verdim işten çok ağır bi işti. İş arıyodum başka ama adet tarihimi de bkliyodm. 1 buçuk ay geçmiş farketmedim bn niye adet olmadım dedim ama insan gene de konduramıyor tabi o kadar tedavi gördüm mümkün değildir diyodm stresten gecikti hep diyodm. Ama gidip 3 tane test aldım emin olmak için biri olmazsa diğerne bakarım dedim. Yaptığım ilk test direk pozitif gösterdi inandım. Dijital test yaptım pozitif ve 3+ gösteiryordu yani bebek 3 haftadan büyük. Onada inanmadım bir daha yaptım gittim 2 tane daha aldım 5 tane test yaptım hepsi pozitifti. Birde yurtdıışnda olduğum için gidip hastaneye kan veremiyoruz öyle malesef almıyolar. 2 haftada öyle doktor randevusunu bkledim 8 haftalıktı bebeğimi gördüğümde. Yanii demem o ki Rabbim onu sana yazdıysa ne olursa olsn o sana geliyo er yada geç. Ne yaparsak yapalım rabbim ol demeden olmuyor. Tabiki biz tedbirimizi alalım takdir Allahındır ❤️❤️❤️. Ben şuan 36+6 hamileyim doğuma çok az kaldı çok şükür hiç zorluğunu da çekmedim. Rabbim ne güzel bi zamanda nasip etti yavrumu ❤️❤️ uzun oldu kusura bakmayın.