Papatyam7134 Aassssyyy 16+0 haftayım hareketlerini hissetmek için çok heyecanlanıyorum 🥰 İlk hareketi hissettiğinizde nasıl hissettiniz
Cans__ anneyim9 benimde kasıktaki hareketli ya da hareketini belli ediyor altta olduğu için onu daha çok hissediyorum bendee☺️ hareketleri farklı ya üstteki kolumu koyduğum an tekmeliyor beni,alttaki beni zonklatıyor her seferinde 🤣
minikmucizemm__ Aassssyyy bende de biseyler var ama ayırt edemiyorum ağrı değil bişey dokunuyor ama biraz sert dokunuyor gibi emin değilim 🤣❤️
Gul1402 Sssbbbs evet evet o bebisin hareketleri bende 17 gibi hissettim böyle ama bebek mi bilemedim. 20+2 yim 1 haftadır çok net hisseder oldum artik🥰
minikmucizemm__ Aassssyyy hesaplamalarima göre 28 kasim yani Kasım sonu tabiii sabırsız kızım erken gelmezse senin doğum ne zaman 🥰🌸
akbnur 0-3 yaş arası bütün annelerimi instegram sayfama bekliyorum desteklerinizi kızlar çocuk gelişimi uzmanı olarak bütün sorularını a dan z ye bütün sorularınızı cevaplanacaktır @Minikadimlar1 sayfasında desteklerinizi bekliyorum
Pofidik123_ Glsahe cinsiyet nedir bide ikinci gebeliğiniz mi acaba erken hissetmişsiniz benimde ikinci gebeliğim 11+3 oldum ilkini 16+4 de hissetmiştim