Siyahbeyaz_ Kizlar aslında hazırım ama tam belli olmamakla beraber sanırım hamileyim 5 gündür geçmeyen bulantım ve kusmalarim var. Aslında 1 ve 2 temmuzda adet oldum 1 temmuzda adetim çok geldi ikinci aniden kesildi şimdi lekelenme tarzı geliyor. Midem devamlı bulantı halinde ve birşey doğru dürüst yiyemiyorum. Dün gittim doktora ama laboratuvar sistemde bozuk olduğu için kan veremedim. Pazartesi tekrar gidicem lütfen dua edin bana buda test sonucum
Nrslbkc Siyahbeyaz_ aynen doktora gidebildin mi bende merak ettim. İnşallah kalbine göre çıkar sonucu🤲🏻
MinikMucizem____ Çok silik görünüyor, bence p.tesiyi beklemeyin, acilden verin 2 saate çıkıyor zaten sonuç öğrenmiş olursunuz içiniz rahat eder bende şuan çok yeni gebeyim, 4+1 betamız takip ediliyor 2 günde bir kan veriyorum
Siyahbeyaz_ MinikMucizem____ bugün gittim acilden kan almadılar kadın doğuma veya sağlık ocağında verin dediler. Çok sinir oldum elim boş donmek istemedim bu testi ettim. Hayırlı olsun kuzum seninde sağlıkla ilerlesin
feridesude Silik çizgi görünüyor ama fotoğraftaki test kurumuş gibi biraz kuruma çizgiside olabilir yani ilk yaptığınızda çektiğiniz foto varsa onuda koyun bakalım bence
Siyahbeyaz_ feridesude çekmedim kuzum inan gebe değilimdir diye bi kenara attım 20 dakika sonra bakmışımdir
MinikMucizem____ Siyahbeyaz_ Aaaaa neden almadılar ya bu ne saçmalık alt tarafı kan alıncak, p.tesi güzel haberlerle gelin inşallah, Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻 Çok dua ediyorum herkese
feridesude Siyahbeyaz_ o zaman kan verince belli olur net şekilde. Eğer bebiş istiyorsan nasip olur inşallah diyelim❤️ olmadı yarın yakınlarda açık eczane bulursan bi test daha yaparsın biraz daha emin olmak amacıyla
Boncuk19 Siyahbeyaz_ testlerin ilk 5dakikası doğru çıkıyor 20dakikada her test kuruma çizgisi veriyor
Siyahbeyaz_ feridesude çok istiyorum kuzum ya oğlum kardeş abilere çok düşkün, o yüzden varsa mutlu olurum. İnşallah yarın eczane bulursam paylaşırım. Olmadı kan verip pazartesi burdan yazarım🤲🏼
feridesude Siyahbeyaz_ O zaman inşallah nasip olur 🥹❤️ güzel haberlerle gelin buraya haberinizi bekliyoruzz 💕
Siyahbeyaz_ MinikMucizem____ sormadım kuzum çıktım hemen zaten. Nasipse vardır inşallah. Paylasicam burdan🤲🏼
Yaprakunallar Siyahbeyaz_ 20 dakika ovulasyon testi için geçerli gebelik olanların tümü 5 fk içinde okunması gerekir
Siyahbeyaz_ Nrslbkc Hempol dün sağlık ocaginda kan verdim kizlar da yarım saat sonra sonuçlar çıkacak inşallah. E nabizdan gözükmüyor kan sonuçlarım