tugbamehmetbaki Tosbikli kardeşine de öyle dediler sapa sağlam normal doğum yapti birde 35 haftalık olmasına rağmen 3 kilo dogdi
Tosbikli tugbamehmetbaki Yaaa inş bizimde öyle olur çok korkuyorum içim içimi yiyor,Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş🤲
NeslihanKorkmazKahraman Tosbikli 21 hafta bitti inşallah bugün öğrendim ben de hakkımızda hayırlısı ne diyim :(
Tosbikli NeslihanKorkmazKahraman amin inşallah canım bende 20 haftalığım bekleyeceğiz artık doğumu sabırsızlıkla 😔
Melis47- NeslihanKorkmazKahraman merhaba tek arter tek ven annesiymissiniz 1 yıl olmus nasıl bebeginiz simdi ? 21 haftaligim ayni sey banada söylendi
Tosbikli Hcevik normalde kordon bağında 3 tane damar oluyormuş bizde 1 i eksik bu durumda erken doğum ve bebekte engellerde olabiliyormuş fakat hiç bir sorun olmadan dünyaya gelen bebeklerde varmış rabbim hayırlısını versin artık hakkımızda ne diyelim 🤲
NeslihanKorkmazKahraman Tosbikli ben de doktoruma gittim cnm 24. Haftanda gel dedi. Sen başka doktora da gittin mi detaylı için
Tontisannecik Tosbikli engel mi ne gibi engel oluyormuş Bende de var bu durum doktorum zayıf doğma ihtimali olur denildi. Engelli olmasıyla ilgili olduğuna emin misiniz
Tosbikli NeslihanKorkmazKahraman evet canım şusn herşey yolunda ama devamlı kontroller olacak gerilik falan varmı diye
Tosbikli NeslihanKorkmazKahraman evet canım detaylı ultrason da çıktı bizim ben diğer testleri yaptırmak istemedim .Rabbimden gelen herşeye razıyız ama işte insan üzülüyor yine de 😔
recep Bende aynı sorun var bayanlar ama diğer testleriniz temizse stres yapmayın sadece allahım cok büyük
Tosbikli recep Geri kalan hersey çok güzel tek sorunumuz bu ama herşeyle karşılaşabiliriz sonuçta kendimizi hazırlamamız gerek sanırım 😔
Tontisannecik İlerleyen haftalarda beslenme sorunu olabilir ama olmayabilir de demişti doktorum. Benim 34+2 şuanda hatasıyla uyumlu bir sorun yok. Zaten bu durumda olanların büyük kısmı sıkıntısız şekilde bebeği kucağına alıyormuş
NeslihanKorkmazKahraman Tontisannecik inşallah biz de alırız. Benim de haftasıyla uyumlu kilosu iyi çok şükür
Tosbikli Tontisannecik Valla bebeği kaybetme ,bebekte gerileme,ve doğum sonrası engeller olabiliyormuş fakat sağlıklı da doğan çok bebek varmış inş hepimizinki sağlıklı doğar rabbime emanetler 🤲😔
NeslihanKorkmazKahraman Tosbikli amin Canım içimizi ferah tutalım Allah’ın izni ile sağlıklı sıhhatli alalım kucağımıza.
Tosbikli NeslihanKorkmazKahraman Amin inş canım dr kontrollerinden sonra birbirimizi haberdar edelim 🙏