Busrabzkrt Momcrn AA senle aynı gündüz bende 32+3 üm gecen kahverengi akıntım oldu iki üç kez sancım oldu Ağustosun sonunu görmeden doğurum diye tahmin ediyorum bu ay doğmasın da sen nasilsin
Aysglgnc Bende 35+2 doktor 14 Temmuza kadar gelmezse alacağım diyor kesem dar olduğu için bebek hareketleri azaldı ve her an suyum gelebilirmiş. Bebeğin kilosuda 2300 az dedi doktorum neler yemeliyim kızlar 😞
Busrabzkrt Aysglgnc ben hergün muz cici bebe bir bardak ballı süt içiyorum bebeğe kilo aldirdigini soyluyolar
Rojdaazad Haftadayım ağrılarım çoğaldı bebek kendinş sertleştiriyor uyutmuyor normal mi gitmedim doktora yürümek artık tam bir işkence canım yanıyor bunu yaşayan var mı açılmam yok sancı nstde çıktı
Busrabzkrt Deniz_yazar 32+3 haftaligiz son 53 gösteriyor ama benimki sanki Ağustosun ikinci haftası doğar gibi hissediyorum şimdiden ara ara kasılmalarim oluyor ama zaman geçmiyor gibi ya
Momcrn Busrabzkrt bende sorun yok çok şükür canım seninde inşallah zamanında olur ya erken gelmesin bebiş dinlen hep bol bol ağustosun sonlarına doğru geliyor sanırım doğumlarımız ya hesaplamama göre 38de doğum olucak uygulama da 5 eylül gözüküyor 40 hafta hesaplıyor ben hesapladığımda ağustosun 26sı 27si gibi çıkıyor
Busrabzkrt Momcrn bende son 53 gün gösteriyor normalde 28 Ağustos 40+0 doktorum Ağustosun 10 ndan Sonra her an gelebeilr dedi çok beklemek istemiyorum ya 37 bitince dogsun
gulsemm Muhammederva ayy ben de tam 37+5 deyim 10 temmuzda sezeryanım var sağlıkla gelsinler inşallah
Dorammm 35+0 normal doğum gözüküyor şimdilik ne zaman gelir bilmiyorum ama 37 den sonra gelsin ya dayanamıyorum artık .bide zaten hem suyu fazla hem de kilosu iyi şükür .33+4 de 2800 gr dı .3 üstü olsa yeter
miniminibebek Deniz_yazar 37+2 yiz benım minnoş ters olduğu için büyük ihtimalle sezeryan olucak 39 da alıyoruz dedi Dr iki haftaya belli olur her şey :)