Esmademir34 demirrleydi_ anladim kuzum dikkt et özellikle meyve yeme meyve çok arttiriyor benimde fazlaydi bibara duzeldi diyetle.meyveyi tamamen kesmistim ben
demirrleydi_ Esmademir34 bizde bu aralar diyete başladık diyetisyenle ama güzel gidiyo çok acıkıp birden yemek yiyince kötü oluyorum ben o acıkmanında önüne geçmiyorum işte
Esmademir34 demirrleydi_ devlet hastanesinde diyetisyen varmi ki canim ben direk alamadim randevu hangi şehirdesin..
demirrleydi_ Esmademir34 İstanbul’dayım canım evet var tabiki doktor kons atıyo ona göre gidiyosun kilom fazla olunca ve bebeğin suyu fazla olunca perinatolojiden yönlendirildim
Sitasya Esmademir34 uygulama 6 ekim gösteriyor ama bebek tombişmiş önden gidiyomuş bide alt kısmımda cok ağrım oluyor bakalım ne zaman gelicek
Deryakrdg 28 haftalığız çok şükür sıcaklardan çok halsizim sürekli yorgunluk 19 Ekim doğum uygulamaya göre. İki gün önce herşeyi yıkadım kuruttum ütülenecek kaldı sadece gittikçe ağırlaşıyorum
Sitasya Meyra-tt akyazi devlet hastanesine gidiyorum ama adapazarina doğum hastanesine gitmemi söylediler son ay kala kabul etmiyorlar falan dediler o yüzden oraya da gidicem artik pek bilmiyorum buraları bi kere özele gittim metin Mutlu’ya
Meyra-tt Ayin 12 sine günay dumana aldim sıra, ama basindan beri seah a gidiyorum zaten o yuzden cok bi fikrim yok, gecen hafta seker yuklemesi yaptirdim