Bumah Gulbahar34_ masallah ne guzel bende 30 dan sonra alirim diye herseyi biraktim ama gidip bakacak halim yok asiri sicak var onceden alsaydim diye bazen pismanlik duyuyorum
Gulbahar34_ Bumah internetten alabilirsiniz ya da akşamları arabayla gidebilirsiniz eşinizle sıcaklarla baş etmenin tek yolu ☺️
Esmademir34 Kbrrr002 dalin almistim onla yikadim ama arkadasim icerigi temiz degil dedi pismn oldum aldigima
Kbrrr002 Esmademir34 evet şampuanı da temiz değil diye duydum iyice sıcak ütüyle ütülersiniz veya dalini sadece battaniyesine falan kullanırsınız
demirrleydi_ Esmademir34 ben daha yıkamadım bile 30.haftada başliycam yıkayıp ütülemeye ve direk çantamı hazır edicem ilkindede öyle yaptım ama bunda daha erken ağırlaştırılmış sanki sana kolay gelsin
Esmademir34 demirrleydi_ Benim ilk gebeligim Gebelik sekerim oldugu ocin anim animi tutmuyor bazen cok dusuyo sekerim bazen cok yukseliyor elim ayagim tutmuyo O sebebten erkenden yapiyim aradan cksin dedim yardim edecek kimsem yok cunku herkes uzakta .
fiorae 29 haftayim erkek bebis bekliyorum 🩵 ekim bebisleri cogunluk erkek sanirim hep erkek goruyorum postlarda 🤭🥰 cantalari ne zaman hazirlayacaksiniz, her seyi almadiniz mi hazir mi? Ben baslamadim daha, calisiyorum da ve yurt disindayim tekim 🫠
demirrleydi_ Esmademir34 geçmiş olsun bendede tip2 diyabet var durumumuz aynı yardım edende kimse yok en iyisini yapmışsın bebişler zamansız misafirdir derler şekerin önceden var mıydı yoksa gebelikte mi çıktı
BabeB Merhaba, bugün 27+3 teyiz ve bebeği pek hissetmiyorum. Sizinde öyle günleriniz oldu mu doktora gitmeli miyim? Aşırı tedirginlikle çok mu abartıyorum arasında gidip geliyorum
mavideniz9696 Kızlar merhaba 25-26. Haftada bebeğinizin boyu kaç cm çıktı ? Benim 25+3 te 28 cm dedi doktor. Boyu kısa falan diye bir şey söylemedi ama internetten baktığımda 33-34 cm olması gerektiğini gördüm. Böyle bir durum yaşayan var mı sizin ki kaç çıktı ?
sraleyna mavideniz9696 internetteki her bilgi salt doğru olmuyor benim 22+5ken detaylıda ölçüldü o zaman 1 hafta öndeydi 32 cm 630 gr demişti şu an nasıldır bilmiyorum ama bebek bu büyümesi tamamen sizinle alakalı değil o da genetiği ayrı bir birey 🤍
demirrleydi_ Esmademir34 evet benim normalde vardı gizli şeker vardı ilaç kullanmıyordum ama gerek duymuyordu doktor salı günü kontrol var sanırım şeker yüklemesi yapılacak ona göre ilerliycez amniyon sıvısı fazla bebeğin
Esmademir34 demirrleydi_ anladim kuzum dikkt et özellikle meyve yeme meyve çok arttiriyor benimde fazlaydi bibara duzeldi diyetle.meyveyi tamamen kesmistim ben