cakirbebek Esmademir34 Kasım olur muu😂 18 haftaligim 2 yaşında bir kızım var buda erkek olacak kısmetse yavaştan birşeyler almaya başladım agustosta devam edicem 🥰
Esmademir34 cakirbebek olur canim neden olmasin💜 Ayy hadi hayirlisi hepimiz bi avazda kucagimiza alalim ilk dogumum olack benim brz tirsmiyor degilm ama henuz basima ne gelecegini bilmedigm icinde rhtliyrm bazen🤣
Esmademir34 Oznurcivan Her gebelik farkli oluyor sanirim Allah yardimciniz olsun benim ilk oldugu icin o konuda rahatim ama gece uyksuzlugu bendede başladi
Esmademir34 byzogrtmn Bende 28-29.haftalarda yikayip utuleyim diyorum zira şimdiden bi iş yapsam pertim cikiyor hemen birde sicaklar baya zorluyo🙂
Esmademir34 lidya_2 saglicakla alirsin kucagina inşallah canim bende başlarm hazirliklara yavas yavas nolur nolmaz hazir olsunda sonra Elim ayağm birbirne grmesin ilk doğum olucak nasip olursa .💜
yildizkaradag Tufu2 benim ikinci gebeliğim 20 haftadayım hala doğru dürüst hissedemedim🥲 24e kadar normal sayılıyor diye biliyorum çok dert etmeyin🫶🌸
Edaahm 24+0 25 Ekim gösteriyor ama sezeryan olacağı için o tarhten önce alacağını söyledi 😊 Erkek cinsiyeti de
Esmademir34 hayalperest2310 anladim canim bende aslen tokat turhalliyim istanbulda yasiyorum 💜şirin yerde yaşiyorsun
Zlm_dmrhn Tufu2 bende 21 haftalığım maalesef bende çok fazla hissedemiyorum.doktoruma sordum çok normal dedi 26. haftaya kadar.bakalım hissetmeye başlasam en azından içim rahatlayacak.arada kasıklarda pıt pıt bişey oluyor okadar.
Tufu2 Zlm_dmrhn aynı durumdayım nevamlı bi korku sabahları göbeğimin bi tarafına toplanmıs sekilde uynıyorum sonra gün içinde düzeliyo karnım onun haricinde hiç bişi yok ne zor zaman gecmek bilmiyo Allah hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsin 🤲🏻❤️