prensesannesi611 Kızlar merhaba bende doğum yaptım 38+2 de rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etti darısı tüm hamile hanımlara normal doğum yaptım epidural anestezi ile şimdi 11 günlük olduk ❤️
Asya1122 prensesannesi611 Allah analı babalı büyütsün inşallah benim de 38+3 e tarih verildi az kaldı .. korkuyorum biraz ikinci sezaryen ama yine de endişelerim çok fazla
T-159 prensesannesi611 Allah analı babalı büyütsün canım nasıl geçti doğumun süreç nasıldı bende 38+5 oldum bugün bekliyorum
Busramnida prensesannesi611 doğumunuz nasıl oldu suyunuz mu geldi sancı falan oldu mu bu arada hayırlı olsun gözünüz aydın 🥰🌸
Gizemcimezgicim prensesannesi611 maşallah sübhanallah Allah’ım evladınızı güzellikle kolaylıkla sağlıkla büyütmenizi nasip etsin. Benim bebeğim 19+4 olduk elhamdülillah daha hareketlerinin hissetmeye başlamadım ilk gebeliğim aklım hep bebeğimde birde zor geçiyor çok şükür.. düşük riskim vardı kanamalar falan.. benden ve bebeğimden dualarınızı eksik etmeyin 🥹💐
prensesannesi611 T-159 epidural olduğu için güzeldi ama sonlarında çok kötü oldum canım tansiyonum olduğu için çok şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
As38- 39+1 hala bekliyorum tık yok canım ilk gebelik açılma falan yok nasıl bir yol izlemeliyim sence
prensesannesi611 As38- canım aksak yürüyüş ve ilişki çok etkili ben sabah hastaneye kontrole gittim afedersin akşamı ilişkiye girdik yarım saat sonra sancılarım başladı sabahı doğurdum
As38- prensesannesi611 2 gündür denedik canım bugünde aksak yürüyüş yaptım bekliyorum hala karnımda iyice indi aşağıya midem bomboş bariz belli
prensesannesi611 Eslemmn korkma canım benimde 3800 dü ama 3400 doğdu yanılma payı çok Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim o kolaylığı veriyor
prensesannesi611 Busramnida sabah kontrole gittim akşam sancılarım başladı gece hastaneye gittik sabahı doğurdum canım suyum gelmedi doğum esnasında ebe patlattı suyu