Aysedemirr 5kisilikkaile peki şunlara dikkat ettin mi canım ilk hafta ağır kaldırmamak gerekiyormuş ilk 1 ay da ilişki yasakmış sonra kontrol hani içerde tutmuşmu mu kaynamış mı diye ve adetin 3 yada 4.günü yapıyorlar
S-Eda0 Kvsr46kvsr takılırken çok canımız yandı mı bazıları çok ağrılı bir süreç olduğundan bahsediyor
Deleted33000 Aysedemirr en iyi korunma yöntemi kocadan uzak durmak artık daha dün burda bir yazmıştı tuplerini baglatan biri bile hamile kalmış hemde 8.cocuguna
S-Eda0 Kvsr46kvsr anladımm bazıları çok ağrılı geçtiğini söylemişti de belki de bünyeden bünyeye değişiyor
Kvsr46kvsr S-Eda0 ağrıdan çok, rahatsız edici bi his oluyor. Can yakmıyor ama . Dediğiniz gibi bünyeye görede değişiyodur
Sevgi-27 Aysedemirr ben hiç taktirmadim ama taktiranlar memnun değil bazılarının adet donemleri değiştirdi bazıları hamile kaldı bazıları ise hiç adet olamadi malesef
Aysedemirr Sevgi-27 ya adetin 3.günğ taktırmak gerekirmiş onu bi arkadaşım taktırdı sorun yaşamadı hiç hamile felan da kalmadı bilemedim yıllardır kullanıyor